Πολιτική

06/01/2015 - 19:48

Κλείνει το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέσβο

style="text-align: justify;">Σύμφωνα με ρεπεορτάζ που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΜΠΡΟΣ, έχει κλειδώσει ο κορμός του ψηφοδελτίου. 
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Οι τελευταίες λεπτομέρειες αναμένεται να καθοριστούν σήμερα σχετικά με το ψηφοδέλτιο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Λέσβου, με το βασικό κορμό να έχει «κλειδώσει», όπως και η υποψηφιότητα από τη Λήμνο.
 
Συγκεκριμένα, τέσσερις από τους έξι υποψηφίους έχουν οριστικοποιηθεί και μέχρι σήμερα θα έχει κλείσει και η εκκρεμότητα για τη συμμετοχή δύο ακόμα ατόμων. Επικεφαλής στην εκλογική μάχη των ΑΝΕΛ θα είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ψάνης.
Πολιτική
 
Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε και διαθεσιμότητα για το ψηφοδέλτιο, στο οποίο όμως δε θα συμμετάσχει λόγω ασυμβίβαστου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους Μανώλη Αρμενάκα, αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, Γιώργο Κατζανό, αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Προκόπη Σινάνη, Κατερίνα Καραουλάνη και από τη Λήμνο τη Στέλλα Καβαλέρου.
Να διευκρινιστεί πως σχετικά με την υποψηφιότητα του Προκόπη Σινάνη, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας παρέμενε σε εκκρεμότητα, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές.
Μάλιστα το ζήτημα είχε απασχολήσει και κεντρικά τούς ΑΝΕΛ, με το Γιάννη Γιαννέλλη, έναν από τους υπευθύνους για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος, να παρακολουθεί στενά την υπόθεση. Στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Ε» σχετικά με την υπόθεση της συμμετοχής του Προκόπη Σινάνη, πως είναι από τα στελέχη που θα βοηθήσει το κόμμα σε μια κρίσιμη αναμέτρηση όπως αυτή των προσεχών εκλογών.
Ένα ακόμη όνομα που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο, είναι ο αντιδήμαρχος Γέρας, Νίκος Ψωμάς. Η διαρροή για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει οριστικοποιηθεί ή είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση.
Τέλος, οι φήμες περί συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ του τέως δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, δεν επαληθεύτηκαν, με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά πως δε θα έχει καμμία ανάμειξη στις προσεχείς εκλογές.
Ο υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα των ΑΝΕΛ στη Λέσβο, Γιώργος Ψάνης, τόνισε πως η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, μετά και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο.
 
Όλες οι εξελίξεις για τις εκλογές στη Λέσβο (και όχι μόνο) στην ομάδα ΛΕΣΒΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με την επιμέλεια του  Στράτου Σαλαβού 

Μοιράσου το άρθρο!