Πολιτική

04/12/2021 - 19:27

Κ.Ο. Ερεσού του ΚΚΕ: να ανακαλέσει ο Δήμος την προέγκριση στην περιοχή "Αφεντελι"

Κομματική Οργάνωση Ερεσού του ΚΚΕ

 

Η ΚΟ Ερεσού, του ΚΚΕ, με αφορμή το ζήτημα  που προέκυψε, με την έκδοση οικοδομικής άδειας στην περιοχή "Αφεντελι" Ερεσού, δηλώνει:

1) Εμείς, στεκόμαστε από θέση αρχής, ενάντια στις αποφάσεις των κυβερνήσεων, που διαχρονικά παραχωρούν τους αιγιαλούς και τις παραλίες, στα ιδιωτικά συμφέροντα.

2) Οι αιγιαλοί και οι παραλίες πρέπει να έχουν δημόσιο χαρακτήρα και να είναι για χρήση όλων.

3) Καλούμε το Δήμο Δυτικής Λέσβου, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, (και με την ανάκληση της προέγκρισης της οικοδομικής άδειας που εκδόθηκε από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου), ώστε η παραλία της Ερεσού, να μη χάσει το δημόσιο χαρακτήρα της.

Όλοι στον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. Η παραλία της Ερεσού είναι για όλους.

 

----

 Διαβάστε και αυτό: 

Το τοπικό συμβούλιο Ερεσού ψήφισε ομόφωνα την εναντίωση του σε οποιοδήποτε χτίσιμο της παραλίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε λοιπόν δεν είναι παρά να τιμήσουμε τις αποφάσεις της κοινότητας μας.

Κάνουμε κάλεσμα ξανά σε όλο το χωριό να στηρίξει τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Είναι χρέος μας ως Ερεσιώτες και φίλοι της Ερεσού να αποτρέψουμε το έγκλημα και να διαφυλάξουμε την παραλία που μόνο αυτή μας έχει απομείνει να δίνει μία προοπτική στους νέους να μένουν στον τόπο και να μην ξενιτεύουν.

Πρωτοβουλία υπεράσπισης της παραλίας-αμμουδιάς της Σκάλας Ερεσού

Μοιράσου το άρθρο!