Πολιτική

18/10/2011 - 20:00

Κοινό κείμενο 8 στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης από το 2001 μέχρι σήμερα

 Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης έχει αποδείξει από την ίδρυσή της ότι είναι η παράταξη που είναι υπεύθυνη δίπλα στους φοιτητές και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Επί 9 χρόνια είμαστε αυτοί που προτείνουμε για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Πανεπιστήμιό μας.

Επί 9 χρόνια αγωνιζόμαστε για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσπαθώντας να το βελτιώσουμε και να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες του.

Επί 9 χρόνια έχουμε την ευθύνη των φοιτητικών συλλόγων και οι φοιτητές μας εμπιστεύονται για τα ακαδημαϊκά και συλλογικά δρώμενα.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαμε σε όλες τις διαδικασίες του Πανεπιστημίου και με διάλογο λύσαμε πολλά από τα προβλήματα που μας απασχολούν ως φοιτητές . Όλα αυτά τα χρόνια υπερασπιζόμαστε την δημόσια παιδεία με προτάσεις παιδείας πολύ πιο μπροστά από την εποχή μας. Είμαστε οι στυλοβάτες για να μένουν τα Πανεπιστήμια ανοιχτά σε μία εποχή κρίσης «αξιών» και σε ένα καίριο και δυσμενές σημείο για την Ελλάδα. Έτσι και σήμερα ,εμείς οι απλοί «φίλοι» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πρώην Υπεύθυνοι ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Μυτιλήνης προσυπογράφουμε το κείμενο αυτό με την προοπτική να καταλάβει  ο κόσμος τις κρίσιμες ιστορικές στιγμές που ζει και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ,αλλά και όλη η κοινωνία ,μας. Εάν δεν δούμε τα προβλήματα ότι είναι κοινά, Εάν δεν προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματά μας, Εάν δεν δουλέψουμε σκληρά για την Ελλάδα, Τότε θα αναγκαστούμε όλοι εμείς οι νέοι ή να μεταναστεύσουμε ,καθώς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα οδηγηθεί σε κλείσιμο ή να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την κρίση «αξιών» που δεν θα μας ενδιαφέρει ο διπλανός μας και το τι συμβαίνει γύρω μας. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης καλεί όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως  κομματικών πεποιθήσεων να κρατήσουν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανοιχτό. Ανοιχτό στην γνώση, στην κοινωνία ,στη νεολαία. Ανοιχτό για το μέλλον όλων μας… Ανοιχτό στο όραμα του  Ευρωπαϊκού  Πανεπιστημίου Αιγαίου ανάμεσα από τρεις ηπείρους. Είναι καιρός να επιλέξουμε όλοι μας τι παιδεία θέλουμε και σε τι μέλλον αποσκοπούμε. Ήρθε ο καιρός να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι εμείς που υπηρετήσαμε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
  • Γκόλφης Παναγιώτης, Απόφοιτος Κοινωνιολόγος. Υπεύθυνος ΔΑ-ΝΔΦΚ 2001-2002
  • Μπουλμέτης Κώστας: Απόφοιτος Κοινωνιολόγος .Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2002-2004
  • Λοβάτι Πιέρο :Απόφοιτος Κοιν.Ανθρωπ και Ιστορίας. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2004-2005.
  • Καρασαρίνης Ανδρέας:Απόφοιτος Κοινωνιολόγος .Υπέυθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2005-2007
  • Γιαννόπουλος Πάνος: Απόφοιτος Κοινωνιολόγος .Υπέυθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2007-2008.
  • Βλαχινός Σταμάτης: Τελειόφοιτος Τμ Επιστημών της Θάλασσας. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2008-2009.
  • Τσιαγκλιώτης Κώστας: Απόφοιτος Κοινωνιολόγοας. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2009-2011.
  • Παπαντωνίου Ιωάννης: Φοιτητής Τμ. Επιστημών Θάλασσας. Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2011-2012.

Μοιράσου το άρθρο!