Πολιτική

02/08/2021 - 12:38

"Κόλαση" στην Πλαγιά - Πάνω από 4 ημέρες χωρίς νερό - Παρέμβαση από την Λαϊκή Συσπείρωση

Το νερό νεράκι λένε για ακόμα μια χρονιά οι κάτοικοι της Πλαγιάς. Για το πρόβλημα αυτό σίγουρα δε φταίει το «κακό το ριζικό μας». Η απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής είναι το αποτέλεσμα μιας διαχρονικής πολιτικής. Μιας αντιλαϊκής πολιτικής που έχει την υπογραφή όλων των κυβερνήσεων και φυσικά και των τοπικών αρχών. Παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, οι δικαιολογίες «πέφτουν βροχή» και ως «ρεαλιστική λύση» φαντάζουν οι διακοπές νερού εν μέσω καλοκαιριού και ιδίως εν μέσω καύσωνα, αντί να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο δίκτυο και να γίνουν πιο λειτουργικές και επαρκείς οι υποδομές.

Ζητάμε να βρεθεί λύση τώρα. Να χτυπήσει συναγερμός ώστε να υπάρχει νερό παντού. Δεν ζητάμε από τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΛ τίποτα περισσότερο από τα αυτονόητα.

Μυτιλήνη, 2-8-2021

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μυτιλήνης

Βαλάκος Παναγιώτης

Κόμβος Στρατής

Τσιριγώτη Νίκη

 

-----

Επιστολή στο Lesvosnews.net

Καλησπέρα σας. Πάνω από 4 μέρες αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με την ύδρευση στο χωριό Πλαγιά στο Πλωμάρι δεν έχουμε στάλα νερό 4 ολόκληρες ημέρες κ κανείς από τους υπεύθυνους δε κάνει κάτι έχουν αγανακτήσει όλοι οι κάτοικοι καθώς το πρόβλημα είναι σε μόνιμη βάση κάθε χρόνο επειδή παράνομα κ όχι αφιλοκερδώς έχουν δώσει πόσιμο νερό από το χωριό στο εργοστάσιο ούζου Ισιδώρου Αρβανίτη με αποτέλεσμα να τραβάει όλο το νερό για της ανάγκες του κ ένα χωριό ολόκληρο να μένει για μέρες χωρίς νερό. Υπάρχουν άνθρωποι άρρωστοι, ηλικιωμένοι, πού αντιμετωπίζουν σοβαρά πρόβλημα υγείας κ το νερό ειναι όπως γνωρίζετε είδος πρώτης ανάγκης κ ατομικής υγιεινής. Σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε κάντε κάτι ώστε να φιλοτιμηθούν  οι υπεύθυνοι. 

Μοιράσου το άρθρο!