Πολιτική

08/02/2011 - 15:09

Κοπή πίτας Συλλόγου Πολιχνιατών και Σκαμιωτών

trong>

08/02/2011 ώρα 15:02

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου Νικόλαος Κατράνης εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Λέσβου Δημήτρη Φωκίων Βουνάτσο την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Σκαμιωτών Λέσβου «Παναγιά η Γοργόνα» και στη συνέχεια του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας «Ο Πολιχνίτος Λέσβου».

Στο χαιρετισμό του στις δύο εκδηλώσεις ο κ. Κατράνης, αφού ανέγνωσε τη χαιρετιστήρια επιστολή του Δημάρχου Λέσβου προς τους συμπατριώτες μας, μέλη των συλλόγων, αναφέρθηκε στον νέο Καλλικρατικό Δήμο, στα προβλήματα και τους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής τον πρώτο τουλάχιστον χρόνο της θητείας της. Μεταξύ των στόχων αυτών, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πολιχνίτου, είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας, η διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του νέου Δήμου καθώς και η διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε οι επόμενες εκλογές να γίνουν με καινούργια γεωγραφική κατανομή.

Τέλος, ο κος  Κατράνης τόνισε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία των συλλόγων με τη Δημοτική Αρχή για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας τους και χάρισε στους δύο Συλλόγους μια σειρά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης τους.

 

Μοιράσου το άρθρο!