Πολιτική

31/05/2019 - 16:57

Κώστας Μουτζούρης : «Έχω μάθει στη ζωή μου να συνεργάζομαι για όλα τα θέματα»

Συνέντευξη τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών και την ερχόμενη Κυριακή του β΄ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Β.  Αιγαίου, Πρύτανης, Κώστας Μουτζούρης .

Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού, κυριότερα όσοι εκλέγονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κ. Μουτζούρης μίλησε για αρκετά θέματα κάνοντας για άλλη μια φορά αναφορές στις θέσεις , στο γενικότερο όραμα και στο σχεδιασμό που ανέπτυξε όλο αυτό το διάστημα ο συνδυασμός που ηγήθηκε, το «Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο», επισημαίνοντας πως «Παρότι ο καθένας μας έχει μια ιδεολογική τοποθέτηση, η πορεία μας ως συνδυασμός είναι ανεξάρτητη» και ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.


Με έμφαση στα μεγάλα έργα υποδομής, κατασκευαστικά, λιμάνια, τουρισμό και εναλλακτικές μορφές του, που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά του προγράμματος του,  ο κ. Μουτζούρης ανέφερε πως για να πάει η Περιφέρεια μας μπροστά απαιτείται πολλή δουλειά και όλοι προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συντονιστούν και να συνεργαστούν.


Όσον αφορά δε στη διοίκηση που θα εφαρμόσει, ο κ. Μουτζούρης είπε χαρακτηριστικά πως «Η διοίκηση μας θα βασιστεί στη δι-ιδεολογική συνεργασία, καθώς θα επεκταθούμε σε χώρους που καλύπτουν όλη τη γκάμα των ιδεολογιών και σκέψεων, σε κάθε έναν που θέλει να προσφέρει».


Σε ό,τι αφορά δε σε πιθανές συνομιλίες-επαφές  που έγιναν ή θα γίνουν αυτές τις μέρες, ο κ. Μουτζούρης σημείωσε πως : «Ως πρύτανης έχω μάθει να συνομιλώ με όλους. Αυτό έκανα πάντα στη ζωή μου για όλα τα θέματα .Αλίμονο, αν δεν κάνω αυτό και τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο!