Πολιτική

07/09/2023 - 14:41

Λύση με την αναμετάδοση των τηλεοπτικών σταθμών στο Πλωμάρι - Ο Πανάγος Κουφέλος αναλαμβάνει το κόστος

Ο κ. Κώστας Μπλάνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μυτιλήνης αναφέρει:

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αναμετάδοση των ιδιωτικών καναλιών στο Πλωμάρι και στην ευρύτερη περιοχή του, προς αποκατάσταση της αλήθειας και των ανακριβειών, και με γνώμονα πάντα  το ύψιστο χρέος του ατόμου, του κάθε πολίτη, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, εξαρχής η αναμετάδοση του τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή γινόταν με κόστος που καθαρά καλυπτόταν από ίδιους πόρους της οικογένειας Κώστα Μπλάνη. Καμία χρηματική αποζημίωση δεν υπήρξε από κρατική παρέμβαση ή από πόρους που προερχόταν από την τοπική αυτοδιοίκηση αν και κατά καιρούς υπήρξαν αρκετές δεσμεύσεις από διαφόρους και για ευνόητους λόγους. Προεκλογικά δε, και για τους ίδιους λόγους αρκετοί είναι εκείνοι που θέλησαν να «εκμεταλλευτούν» την όλη ιστορία τάζοντας δεξιά και αριστερά με τη λογική εγγράφων και παρεμβάσεων. 

Μηδενικό αποτέλεσμα!

Επειδή σε αυτό τον κόσμο που ζούμε αυτό που περισσότερο από όλα μετράει είναι οι αρχές και οι αξίες πρέπει να σημειωθεί δε ότι στον  απόηχο μιας περιόδου που η ανάγκη για  προσφορά προς τον συνάνθρωπο κρίθηκε πιο επιτακτική από ποτέ, βρίσκουμε την αφορμή να αναρωτηθούμε πόσο σημαντική είναι τελικά η έννοια της αλληλεγγύης με έργα και όχι με λόγια. Μια έννοια που έδωσε την ευκαιρία να γίνει  ο επικεφαλής του Δημοτικού  συνδυασμού «Νέα Δράση Νέος Δήμος», Πανάγος Κουφέλος,  μέρος μιας ιστορίας ζωής, κατευθύνοντας τη προς το καλύτερο! Αναλαμβάνει από σήμερα, ο ίδιος  να καλύπτει ετήσια το κόστος συντήρησης και αναμετάδοσης του σήματος Digea στην ευρύτερη Περιοχή του Πλωμαρίου!

Δηλαδή στο Πλωμάρι, στο Παλαιοχώρι, στην Πλαγιά και στον Τρίγωνα με δυνατότητα επέκτασης σε λοιπές περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα! Συμφωνήθηκε και γίνεται πράξη το άνοιγμα τεσσάρων επιπλέον καναλιών  με την ταυτόχρονη παροχή του ρεύματος. Με έργα και όχι λόγια! Για να λυθεί δια παντός  το πρόβλημα των κατοίκων των χωριών μας. Ήταν η πρώτη φορά που τόσα χρόνια που αγωνίζομαι μόνος βρήκα ευήκοα ώτα, σε έναν προσωπικό αγώνα που ουδέποτε είχα συμπαραστάτη. 

Να κρινόμαστε λοιπόν από το αποτέλεσμα και όχι από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες. Συγχαρητήρια για την απόφαση! Ανέλαβε δράση με δράσεις για ένα πραγματικό Νέο Δήμο! Της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Μοιράσου το άρθρο!