Πολιτική

20/10/2021 - 12:05

Μαμάκος κατά Ανδριώτη με φόντο την ΔΕΥΑΛ

Άλλη μια συνεργασία στην τοπική αυτοδιοίκηση ολοκληρώθηκε χτες, με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ανδριώτη να αναλαμβάνει μετά από απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ στην οποία μειοψήφησε μόνο ο  δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας Θεόδωρος Βουνατσής, καθήκοντα άμισθου εξωτερικού συνεργάτη οικονομικών και διαχείρισης προσωπικού.  Μια συνεργασία που δεν μας προξενεί καμία απολύτως εντύπωση, καθώς στην μικρή κοινωνία και την πολιτική σκηνή του τόπου μας όλοι γνωριζόμαστε με όλους. Και θα ήταν ανάξια λόγου, αν δεν αποτελούσε για την παράταξη μας μια ακόμα δικαίωση της στάσης και της πορείας που κρατάμε αυτά τα δυο χρόνια ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο κ. Ανδριώτης ο οποίος διεγράφη από την παράταξη μας προ μηνών, είχε πολλάκις αναφέρει ότι οι συνεργασίες στην αυτοδιοίκηση είναι θεμιτές αρκεί να γίνονται κάτω από ένα πολιτικό πλαίσιο και όχι σε μια διαδικασία πλειοδοσίας. Την ίδια ακριβώς άποψη είχαμε και έχουμε και εμείς ως παράταξη, την ίδια θέση κρατήσαμε μέχρι σήμερα και την ίδια θα συνεχίσουμε να έχουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Δυστυχώς όμως για τον κ. Ανδριώτη, αποδεικνύεται πως οι δικές του θέσεις και απόψεις άλλαξαν στην πορεία και η καρεκλοκενταυρία και ο αμοραλισμός υπερίσχυσαν για εκείνον.

Και αυτός είναι και ο λόγος που η δική μας παράταξη δεν επέλεξε να συρθεί σε μια συνεργασία η οποία θα είχε ως βάση την καρέκλα και τα οικονομικά οφέλη , ως αντιστάθμισμα στο ναι σε όλα, κάτι που απορρίψαμε από την πρώτη στιγμή και το κάναμε σαφές σε όλους τους τόνους.

Χαιρόμαστε γιατί διαπιστώνουμε πλέον ότι συγκεκριμένα συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά, τα οποία πολέμησαν με κάθε τρόπο την δική μας συνεργασία, συμπράττουν πλέον με τους θιασώτες του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και δικαιώνουν για μια ακόμη φορά την στάση μας να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και στις θέσεις μας.

ΥΣ: Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Ανδριώτη στα νέα του καθήκοντα ως οικονομικός συνεργάτης και σύμβουλος του κ. Φλώρου και ελπίζουμε να προχωρήσει και το θέμα των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από το έργο της Λαγκάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΥΣ1: Προτείνουμε στο τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής να διοργανωθεί μια εκδήλωση όπου θα τιμηθούν όλοι οι άμισθοι και οι εθελοντές της. Πολλοί μαζεύτηκαν και πρέπει να τους τιμήσουμε…

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»
             Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
        ΜΑΜΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!