Πολιτική

07/07/2023 - 07:14

Μανταμάδος: Φυσιολογική η κατάσταση του γηπέδου λέει ο Βέρρος... - Τι αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση (φωτο)

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου στις 3/7/2023 σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Μανταμάδου, που τοποθετήθηκε πριν 2,5 χρόνια στο γήπεδο και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, η δημοτική αρχή αρχικά προσπάθησε να υποδείξει ως υπεύθυνο την τοπική ομάδα του χωριού, στην συνέχεια αφού πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος κάνοντας φραστική επίθεση στον σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποκαλώντας τον ψεύτη και άσχετο, βέβαια ποιος είναι ψεύτης και άσχετος μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι φυσιολογικό να βρίσκεται το γήπεδο στην σημερινή του κατάσταση.

Ακόμη κατά την διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου μη μπορώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να υποδείξει ως υπεύθυνους, τους εργαζόμενους του Δήμου και συγκεκριμένα την τεχνική υπηρεσία για την παραλαβή των έργων.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματοποίηση έργων υποδομής για το χωριό μας και όχι έργα άρπα κόλλα που σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσιάζουν κακοτεχνίες.

Επίσης ο κ. Βέρος και η δημοτική του αρχή δεν έδειξε το ίδιος πάθος για να μην κατασκευαστεί η δομή-φυλακή στην Βάστρια αντίθετα τρία χρόνια τώρα έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Όσες επιθέσεις εκφοβισμού και αν δεχθούμε από την δημοτική αρχή δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τα τοπικά και δημοτικά συμβούλια για τα λαϊκά συμφέροντα των συνδημοτών μας.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!