Πολιτική

09/11/2010 - 15:00

Μαθήματα ενότητας και βαθιάς πολιτικής ανάλυσης από το Ν. Σηφουνάκη...ΕΛΕΟΣ !!!

Διαβάζουμε την δήλωση του Νίκου Σηφουνάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Λέσβο και πραγματικά δεν πιστεύουμε στα μάτια μας! Πόσο θράσος πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει μια τέτοια δήλωση? Αυτός που διέλυσε τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο τώρα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο. Ας ενημερώσει κάποιος τον κο Σηφουνάκη ότι το ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο έχει χάσει  το 40% των ψήφων του σε σχέση με τις Βουλευτικές Εκλογές. Από τις μεγαλύτερες απώλειες ψήφων σε όλη την Ελλάδα !!!Και αναφερόμαστε στη σύγκριση  των Βουλευτικών με τις Περιφερειακές Εκλογές στη Λέσβο.

Που να να διαβάσετε τι λέει  για τις Δημοτικές... Ουσιαστικά βρίζει τους συντρόφους του που συντάχτηκαν με το Συνδυασμό του κου Βουνάτσου!!!! Ας μας μιλήσει για τότε που το ΠΑΣΟΚ επί ένα μήνα μαγείρευε για να βρει υποψήφιο Δήμαρχο και ο Νικολάκης έκανε τα παιχνίδια του... Χρησιμοποιεί,οικειοποιείται και αθροίζει εντελώς αυθαίρετα τα ποσοστά Πατερέλλη και Βουνάτσου ως "δυνάμεις του κινήματος".

Διαβάστε την δήλωση του Ν. Σηφουνάκη - όσοι δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ μπορούν να γελάσουν - όσοι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ μάλλον θα βιώσουν τη θλίψη: (Εκτυπώστε αυτή τη δήλωση του κου Σηφουνάκη θα σας χρειαστεί...)

 

Όπως και πανελλαδικά, προκύπτει  το ΠΑΣΟΚ διατήρησε την εμπιστοσύνη των πολιτών, παρόλο που στους δύο Δήμους, Λέσβος και Λήμνος, αρκετά προβεβλημένα στελέχη του διεκδίκησαν τη λαϊκή ψήφο και από διαφορετικά ψηφοδέλτια. Ειδικότερα στη Λέσβο, δυστυχώς η διάσπαση αυτή δεν επέτρεψε στις δυνάμεις του Κινήματος να πραγματοποιήσουν μια καθαρή νίκη, αν κι όπως δείχνει το αποτέλεσμα υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που στα δεδομένα του τόπου, έριδες, ασίγαστες και υπέρμετρες φιλοδοξίες των ίδιων προσώπων επιφέρουν αγκυλώσεις από όσους υψώνουν ή υποστέλλουν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, αναλόγως των προσωπικών τους επιδιώξεων. Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, οι «Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν, αφού το ψηφοδέλτιο που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, σχεδόν ισοψήφησε με αυτό της ΝΔ. Την Κυριακή 14 Νοέμβρη, εκτιμώ ότι ο δημοκρατικός λαός στο Βόρειο Αιγαίο, με τη ψήφο του θα δώσει δυναμική απάντηση στη καινούργια πρόκληση της Δεξιάς."

Μοιράσου το άρθρο!