Πολιτική

25/10/2011 - 00:40

Με προβλήματα τα δρομολόγια πολλών πλοίων- Δεν ταξιδεύουν τα πλοία της NEL και ANEK Lines (;)

Μπορεί η απεργία της ΠΝΟ να έληξε σήμερα το πρωί, ωστόσο τα προβλήματα αναφορικά με τα δρομολόγια πολλών πλοίων συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα των πλοίων «Απόλλων Ελλάς», «Ποσειδών Ελλάς» και «Νεφέλη», που πραγματοποιούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό, αρνήθηκαν να δουλέψουν γιατί δεν τους έχουν δοθεί χρήματα που τους χρωστούν οι εταιρείες.

Το «Απόλλων Ελλάς» επρόκειτο να αναχωρήσει χωρίς επιβάτες στις 06:00 για Αίγινα, το Ποσειδών θα έφευγε στις 07:30 και το Νεφέλη στις 08:00. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά εκτελέστηκαν κανονικά.

Της ίδιας εταιρείας είναι και τα πλοία Μύκονος και Χίος που στις 12:00-12:30 είναι προγραμματισμένο να φύγουν για Σάμο, Μυτιλήνη και Χίο, δρομολόγια τα οποία δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η ΠΝΟ από τη στιγμή που ανακοίνωσε το τέλος των απεργιακών κινητοποιήσεών της, είχε γνωστοποιήσει ότι η απεργία θα συνεχιστεί στα πλοία που ανήκουν στις εταιρίες ΑΝΕΚ Lines και NEL, καθώς και σε κάποιες άλλες μικρές εταιρείες, αφού φέρονται να εξακολουθούν να χρωστούν λεφτά στους εργαζομένους τους. 

πηγη: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μοιράσου το άρθρο!