Πολιτική

12/02/2020 - 11:43

Με Πυξίδα τον Πολίτη: Ακροδεξιοί ψήφοι και... σεξιστική απάντηση από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Νομίζαμε πως η συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το Δήμο Μυτιλήνης και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γινόταν σε επίπεδο αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Νομίζαμε ακόμα πως στο επίσημο site του Δήμου Μυτιλήνης αναρτώνται απαντήσεις της δημοτικής αρχής.

Σήμερα με την απάντησή σας όπως και με την κομματική θέση που πήρατε για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει τη θέση «Καράβα» για δημιουργία νέα δομής, βεβαιωθήκαμε ότι αντιλαμβάνεστε το ρόλο σας στο Δήμο Μυτιλήνης και τη λειτουργία της Δημοτικής σας Παράταξης ως εργαλείο για την προέκταση και υπεράσπιση της κομματικής σας στράτευσης.

Κύριε Δήμαρχε Δήμαρχε ξέρουμε πως εκλεγήκατε  και με τους ψήφους της ακροδεξιάς, αλλά ακόμα και αυτούς τους απογοητεύσατε. Με τη φρασεολογία που χρησιμοποιείται λοιπόν στην ανακοίνωσή σας θέλετε να τους στείλετε το μήνυμα πως δεν τους ξεχάσατε. Δικά σας τα αδιέξοδα δικές σας και τα ζόρια δεν αφορούν την κοινωνία.

Εμείς ωστόσο θα σας επαναφέρουμε τα ερωτήματα τα οποία σας θέσαμε (και τα οποία αφορούν την κοινωνία» και εσείς δεν απαντήσατε.

  1. Γιατί μόνο εσείς από όλους τους Δημάρχους του Βορείου Αιγαίου αρνηθήκατε να καταδικάσετε την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη και να ζητήσετε την ανάκλησή της αν και σας το ζητήσαμε;
  2. Γιατί εσείς μόνο από όλους τους δημάρχους του  Β.Αιγαίου δείξατε τόσο πρόθυμος να παρευρεθείτε  στην συνάντηση με τον κ. Μηταράκη ενόψει τετελεσμένων;
  3. Γιατί αρνηθήκατε οποιαδήποτε συζήτηση για κινητοποιήσεις;
  4. Γιατί μόνο εσείς αντιληφθήκατε τη δημιουργία νέας κλειστής δομής ως «φως στην άκρη του τούνελ»;

Σ’ αυτά να απαντήσετε!!

Όσο για τη σεξιστική διάθεση που διατρέχει την απάντησή σας την αφήνουμε στη κρίση των γυναικών και των ανδρών του τόπου μας.

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΙΩΤΕΛΛΗ

Μοιράσου το άρθρο!