Πολιτική

28/02/2013 - 06:12

Μετά τους Χ. Καλογήρου και Κ. Μουτζούρη... ήρθε η σειρά του Δ.Παπαγιαννίδη

Δημήτρης Παπαγιαννίδης Lesvosnews

"Ωραία" η Νέα Δημοκρατία. Δεν αφήνει κανένα παραπονούμενο. Μέσα σε μερικούς μήνες τακτοποίησε όλους τους υποψήφιους Βουλευτές της Λέσβου που δεν κατάφεραν να εκλεγούν...
Ο Κώστας Μουτζούρης στα λιμάνια.... η Χριστιάνα Καλογήρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και...

τελευταίος προς "τακτοποίηση"  ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης ... πάει στο ΕΚΑΒ.

Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα τόσο κακό. Θα έχουμε τώρα πρόσβαση σε όλα τα κέντρα εξουσίας και ίσως κάτι καλό βγει για το νησί μας.


Διαβάζουμε στην εφημερίδα "Δημοκράτης"

Για ενημέρωση κλήθηκε ο πολιτευτής της ΝΔ του νομού μας Δημ. Παπαγιαννίδης στη διοίκηση του ΕΚΑΒ, καθώς εντός των ημερών θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η τοποθέτησή του.
Ο Δημ. Παπαγιαννίδης, μετά την ενημέρωσή του, δήλωσε: «Ευχαριστώ την πολιτεία για το ρόλο που μου ανέθεσε. Διαβεβαιώνω ότι θα προσφέρω το μέγιστο των προσπαθειών μου και θα δώσω ιδιαίτερη προσοχή στις ελλείψεις, που είναι γνωστές».
Ο Δημ. Παπαγιαννίδης με την επάνοδό του στο νησί, θα συναντηθεί με το Σύλλογο των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα προβλήματα, τις κενές βάρδιες και τις ελλείψεις γενικότερα, που πολλές φορές αποδεικνύονται καθοριστικές για την υγεία των ασθενών, που χρήζουν άμεσης μεταφοράς στο Νοσοκομείο ή στα Ιατρικά Κέντρα.

Μοιράσου το άρθρο!