Πολιτική

15/05/2019 - 17:40

Μιχάλης Μαμάκος: υποψήφιοι από άλλους συνδυασμούς δεν έβρισκαν την είσοδο του Δήμου...

Στο Δήμο Λέσβου ο Μιχάλης Μαμάκος. Η ανακοίνωση του συνδυασμού :

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο  υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Μαμάκος και τα στελέχη του εντείνουν τις προσπάθειες τους και έρχονται σε επαφή με τον κόσμο, αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο τις θέσεις αλλά και τα πλεονεκτήματα του Συνδυασμού «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Ενός συνδυασμού με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, με ανθρώπους που έχουν τραβήξει για αρκετά χρόνια το «κουπί» της διοίκησης και γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως θα χειριστούν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπως αυτή της διάσπασης του Δήμου Λέσβου, αλλά και με νέους οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά αλλά το κυριότερο, κανονικότητα και καθαρότητα.

Η σημερινή επίσκεψη του Μιχάλη Μαμάκου και στελεχών του στον Δήμο Λέσβου, επιβεβαιώνει τα παραπάνω καθώς ήταν διάχυτη από τους περισσότερους υπαλλήλους η σχέση εμπιστοσύνης και αποδοχής τόσο του ίδιου του υποψήφιου δημάρχου όσο και τον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Άλλωστε όλοι τους έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών μεταξύ τους και η σχέση που έχει αναπτυχθεί όπως φάνηκε και σήμερα είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια. Την στιγμή που υποψήφιοι από άλλους συνδυασμούς   δεν έβρισκαν την είσοδο του Δήμου, καθώς δεν είχαν περάσει ποτέ τη πόρτα του, ο Μιχάλης Μαμάκος και η αυτοδιοικητική του ομάδα, απλά επισκέφτηκαν σήμερα το «σπίτι τους», στο οποίο σε λίγους μήνες θα είναι και πάλι μόνιμοι κάτοικοι, προκειμένου να επιστρέψουν την πόλη και τα χωριά της στην κανονικότητα.

Στην συνέχεια τον υποψήφιο Δήμαρχο επισκέφτηκαν στο εκλογικό του κέντρο ο επικεφαλής του Συνδυασμού της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Παναγιώτης Πίτσιος και στελέχη του. Εκεί αναγνωρίστηκε από όλους τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι σήμερα στην συνεργασία των δυο άκρως σημαντικών δομών, του Δήμου Λέσβου και της Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης, με τον Μιχάλη Μαμάκο να δεσμεύεται για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αμέσως μετά τις εκλογές, προκειμένου αυτό να  λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών και της καθημερινότητας τους.

Τέλος  ο Υποψήφιος Δήμαρχος υποδέχτηκε και τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Καφέ, με επικεφαλή τον πρόεδρος τους Νίκο Γιαννάκα. Αφού άκουσε τα προβλήματα και κατέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως κλάδος, τους υποσχέθηκε πως πρώτο μέλημα του θα είναι η αλλαγή του Σχεδίου Πόλεως ως προς τις χρήσεις γης, ώστε να υπάρχει ισόνομη και δίκαιη αντιμετώπιση απέναντι σε όλους τους επιχειρηματίες, παράλληλα με την λειτουργικότητα της πόλης. 
 

Μοιράσου το άρθρο!