Πολιτική

11/10/2023 - 12:51

Το μήνυμα από τον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μυτιλήνης

Από τον Κατζανό Γεώργιο / Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλής

Αγαπητοί μου φίλοι, συντοπίτες & συντοπίτισσες

Δραττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίξατε έμπρακτα με την ψήφο σας στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής! Το εκλογικό αποτέλεσμα με θέτει πρώτο μεταξύ των συνυποψηφίων μου και ομολογώ πως η εμπιστοσύνη σας με συγκινεί βαθύτατα, γεμίζοντας με με δύναμη και όρεξη να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Βάσει των αποτελεσμάτων, φαίνεται πως ο Δήμος Μυτιλήνης επιθυμεί να πάει #ΜΠΡΟΣΤΑ , βάζοντας ένα τέλος στον λαϊκισμό και στην πάγια εκβιαστική τακτική των συνδυασμών που υποστηρίζονται από συγκεκριμένες κομματικές παρατάξεις. Πιστεύω πως με την εκλογή του νέου μας Δημάρχου έχει γίνει η αρχή του τέλους των ανούσιων κομματικών αντιπαραθέσεων και της διχόνοιας μεταξύ άξιων συμπολιτών που έχουν γνώσεις και όρεξη για προσφορά. Ελπίζω πως πλέον θα δούμε ένα δημοτικό συμβούλιο ενωμένο και προσηλωμένο στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Φυσικά, η ανάπτυξη αυτού του τόπου είναι αποτέλεσμα συλλογικό, καθώς τον Δήμο τον αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο οι ευσυνείδητοι Δημότες του. Σας καλώ, λοιπόν, να σταθείτε στο πλευρό μας, ώστε η επόμενη πενταετία να φέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα αντάξιο του αγώνα και της προσφοράς μας!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε και με στηρίζει ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια στις αποφάσεις μου!

Ο αγώνας ξεκινάει τώρα! Καλή δύναμη στον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα και στους Δημοτικούς Συμβούλους του!

 

Κατζανός Γεώργιος/ Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλής 

Μοιράσου το άρθρο!