Πολιτική

24/07/2019 - 09:02

Μήνυμα "δύναμης και ενότητας" από τα Πάμφιλα - 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του Στρατή Κύτελη

Συναντήσεις το επόμενο διάστημα και σε άλλα χωριά

Ο συνδυασμός του Στρατή Κύτελη ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι, συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Πάμφιλα.

Εκεί σε χαλαρό κλίμα ξαναθυμήθηκαν ευχάριστες στιγμές της νικηφόρας προεκλογικής περιόδου ενώ παράλληλα συζήτησαν και τα θέματα που αναμένεται ν΄ απασχολήσουν την νέα Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης έχει σχεδόν ολοκληρώσει την στελέχωση της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ χωρίς τυμπανοκρουσίες και γκρίνιες αλλά με μεθοδικότητα, σχεδιάζει την οργάνωση του νέου Δήμου που θα προέλθει μέσα από την διάσπαση του Δήμου Λέσβου.

Τα προβλήματα λόγω της προχειρότητας με την οποία έγινε η διάσπαση του Δήμου Λέσβου, είναι πολλά αλλά με θέληση και συνεργασία θ΄ αντιμετωπιστούν. Οι συναντήσεις του συνδυασμού θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης και όλοι οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν στο δύσκολο ξεκίνημα του Δήμου Μυτιλήνης.

Πάντως επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια θα επακολουθήσει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δεξίωση τους δημότες που θα παραστούν στην τελετή.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συνάντηση

Μοιράσου το άρθρο!