Πολιτική

23/12/2021 - 15:07

Μήνυμα ελπίδας Κώστα Μουτζούρη από την αγορά της Μυτιλήνης

Στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που διανύουμε , ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, βρέθηκε το πρωί κοντά στον εμπορικό κόσμο της Μυτιλήνης , εκεί που χτυπά η καρδιά της Αγοράς.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από Αντιπεριφερειάρχες και συνεργάτες του συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες. 

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του απηύθυνε το παρακάτω  εορταστικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες των νήσων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου :

« Εύχομαι το μήνυμα της αγάπης και το φως του Θείου Βρέφους την έλευση του οποίου θα εορτάσουμε,   να φωτίσει τις καρδιές όλων και να φέρει υγεία, χαρά και αγαλλίαση  σε κάθε άνθρωπο ακόμα και υπό τις δύσκολες συνθήκες της απειλής ενός νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.  Καλούμαστε για ακόμα μία φορά να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας που έχουν τεθεί σε ισχύ για κάθε περιοχή σύμφωνα με την επιδημιολογική της εικόνα και να αποχαιρετήσουμε μία δύσκολη χρονιά  για όλους, με τη σκέψη στην υγεία και ασφάλεια μας. Υπό αυτές τις συνθήκες η διατήρηση της ελπίδας μαζί με την προσφορά και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας  ας είναι ο φωτεινός οδηγός στο δρόμο  για την ευημερία και μία καλύτερη προοπτική για όλους. Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα».

 

ωωω

Μοιράσου το άρθρο!