Πολιτική

01/06/2022 - 15:17

up date: Νέα επεισόδια από τη μονομαχία Βέρρου - Χήρα στα Παπιανά!

Οι κόντρες Βέρρου Χήρα είναι πλέον τόσο γραφικές... μέσα σε 12 ώρες 4 ανακοινώσεις για το ίδιο θέμα!

Η απάντηση του Δήμου Δυτικής στην αρχική ανακοίνωση του Χήρα: 

Αν και δεν έχουμε καταλάβει τί ακριβώς καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νικόλαος Χήρας στο τελευταίο του αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το αλσύλλιο των Παπιανών (σ.σ. που υποτίθεται μαραζώνει), τείνουμε να καταλήξουμε ότι η ζέστη μάλλον τον αποπροσανατόλισε. 

 

Αφού πιστεύουμε τελικά ότι αναφέρεται στον όρχο της Πολιτικής Προστασίας που εδρεύει καλώς ή κακώς από καταβολής του Δήμου της… Λέσβου και όχι της Δυτικής Λέσβου, στα Παπιανά, ως χώρος φύλαξης των οχημάτων.  

Στα σοβαρά τώρα, θα μπαίναμε στη διαδικασία να αξιολογήσουμε το αν τα πεύκα και οι ευκάλυπτοι του υποτιθέμενου αλσυλλίου όντως μαραζώνουν, αν δεν διαπιστώναμε όμως ότι ο κ. Χήρας ψεύδεται (σ.σ. για πολλοστή φορά) ανερυθρίαστα. 

Καθώς δια μέσου του «δαιμόνιου» ρεπόρτερ του κ. Χήρα που φωτογράφισε τον όρχο της Πολιτικής Προστασίας, εμφανίζεται τάχα μου μία «βαρέλα γεμάτη καύσιμα», η οποία όπως αποδεικνύεται από τις δικές μας φωτογραφίες είναι τελικά μία άδεια δεξαμενή νερού, που προορίζεται να τοποθετηθεί για τις ανάγκες πυροπροστασίας. 

Παράλληλα εντός του όρχου, που ο κ. Χήρας αντιλαμβάνεται ως αλσύλλιο, δεν υπάρχουν βαρέα οχήματα. Παρά μόνο τα οχήματα (επιβατικά) της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και κάποια μηχανήματα έργου. 

Ο  κ. Χήρας με αφορμή καραμπινάτα ψέματα αλλά και δεδομένα στρεβλή αντίληψη της ίδιας της πραγματικότητας, καταλήγει σε μία σειρά ερωτημάτων και προβληματισμών στο… «ρεπορτάζ» του, τους οποίους δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Είναι τόσο κακοήθης εξάλλου, που όταν επικαλείται την ασφάλεια των κατοίκων από την τάχα μου «βαρέλα καυσίμων» που υπάρχει εκεί, δεν μπαίνει στον κόπο να γυρίσει τον φακό του παραδίπλα, όπου υπάρχει η ολοκαίνουργια και σύγχρονη δεξαμενή καυσίμων που παρελήφθη πριν λίγες ημέρες. Μάλλον την πέρασε για κανά κοντέινερ, όπως είδε τη δεξαμενή νερού για «βαρέλα καυσίμων». 

ΥΓ: Αναμένουμε τον συντάκτη των τελευταίων ανακοινώσεων του κ. Χήρα να πάρει θέση για όλα ετούτα και με την χαρακτηριστική ρητορική του (σ.σ. που παραπέμπει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο) που αναγνωρίζει ως «άριστο» τον κ. Βέρρο, να μας πει: Αν δεν είναι fake news όλα αυτά, τότε τί είναι;   

 

----

up date 1 νέα απάντηση από το Νίκο Χήρα

 

Το ότι ο κ. Βερρος τα ερπύστριοφορα μηχανήματα τα βάφτισε επιβατικά  οχήματα της πολιτικής προστασίας  , δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Παλιά του τέχνη κόσκινο άλλωστε.

   Αυτο όμως που μας εκπλήσσει  είναι η στροφή του κ. Βέρρου  προς την ειλικρίνεια  όπου και  ομολογεί  ότι υπάρχουν καύσιμα μέσα στο αλσύλιο όπου  περιμετρικά υπάρχουν  κατοικίες.   

  Ομολογεί επίσης ότι , πλέον , τα καύσιμα βρίσκονται σε δεξαμενή  καινούργια  την οποία  παρέλαβαν  πριν λίγες μέρες (!!!)  .    Τοσο καιρό που βρίσκονταν τα καύσιμα κ. Βέρρο  ;  
  Μέσω   φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος   προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα  για την βαρέλα . Πάλι καλά που δεν μας είπε  ότι μέσα είχε  μιλκ  σεϊκ !!!


       ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
          Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

           ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΧΗΡΑΣ

------------

up date 2 νέα απάντηση από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Καταγγέλλει ότι παρατήσαμε υποτιθέμενο αλσύλλιο στα Παπιανά, του λέμε ότι είναι όρχος της Πολιτικής Προστασίας. 

Καταγγέλλει ότι έχουμε μία βαρέλα γεμάτη καύσιμα, του αποδεικνύουμε ότι είναι άδεια πλαστική δεξαμενή νερού. 

Καταγγέλλει ότι έχουμε βαρέα οχήματα, του δείχνουμε με φωτογραφίες ότι έχουμε επιβατικά και μηχανήματα έργου και αυτός δεν ξέρει τελικά τί καταγγέλλει. 

Του λέμε παρεμπιπτόντως ότι πριν λίγες ημέρες παραλάβαμε νέα υπερσύγχρονη δεξαμενή καυσίμων και τελικά νιώθει δικαιωμένος ότι έπεσε τελικά... μέσα σε μια από τις δεκάδες ανυπόστατες καταγγελίες του! Να του πούμε ότι ακόμα δεν έχει μέσα καύσιμα; 

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, ο κ. Χήρας λέει για να λέει γιατί δεν έχει και τι να κάνει. 

 

Το πρωί υπερασπιζόταν ένα αλσύλλιο με μια βαρέλα καύσιμα μέσα και διάσκορπα βαρέα οχήματα εδώ κι εκεί. Το μεσημέρι κατάλαβε(;) ότι επρόκειτο για όρχο με μια άδεια πλαστική δεξαμενή νερού. Μπορεί να συνεχίσει μέχρι και αύριο να λέει ότι του κατέβει, πιστεύοντας ότι η τακτική του αυτή είναι κατά το κλασικό ρηθέν, ανίκητη. Έχουμε όμως πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε. Τον αφήνουμε πια στην κρίση των δημοτών αλλά και του Τύπου. 

 

Μοιράσου το άρθρο!