Πολιτική

31/08/2023 - 15:47

«Να δεις που θα μας πούνε και ρουφιάνους»

Επειδή η παράταξη της Δημοτικής Αρχής ακολουθεί την πάγια τακτική της, δηλαδή τη διασπορά ψιθύρων και την πολιτική του Facebook έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Πάει πολύ να διασπείρουν φήμες, λασπολογώντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Συκάς προχώρησαν σε οποιαδήποτε καταγγελία, σχετικά με τη λειτουργία των ιαματικών πηγών Πολιχνίτου. Η δικιά μας παράταξη ποτέ δεν επέλεξε τη ρουφιανιά ως πολιτική πράξη. Χαρακτηριστικά, πολλές φορές οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Οικονομικής Επιτροπής ήταν διάτρητες, και θα μπορούσαμε να είχαμε καταθέσει ένσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Βορείου Αιγαίου. Ωστόσο η Λαϊκή Συσπείρωση δεν ακολουθεί τέτοιου είδους πρακτικές.

Την πρόταση μας σχετικά με το γεωθερμικό πεδίο τη καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή στο αρμόδιο πολιτικό όργανο. Η προεκλογική φιέστα που στήθηκε για να εξυπηρετήσει τους υποστηριζόμενους από τη Νέα Δημοκρατία κ. Α. Στεφάνη και  κ. Τ. Βέρρου, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις ελπίδες των συνδημοτών μας.

Καλούμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή, πρώτον εάν έχει στοιχεία ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε οποιαδήποτε καταγγελία, να τα δημοσιεύσει. Διαφορετικά ας σταματήσει τις καιροσκοπικές ενέργειες. Δεύτερον και κυριότερο να αφήσει τις προεκλογικές φιέστες, σχετικά με τις ιαματικές πηγές του Πολιχνίτου, εκμεταλλευόμενη τις ελπίδες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για την υφαρπαγή ψήφων, και να προβεί στην επίλυση των όποιων τυπικών και ουσιαστικών προβλημάτων προκύπτουν.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!