Πολιτική

17/01/2023 - 14:58

"Να ενισχυθεί το ΚΚΕ, η πραγματική φωνή και δύναμη του λαού"

Να ενισχυθεί το ΚΚΕ, η πραγματική φωνή και δύναμη του λαού, τόνισε η βουλευτής Λέσβου του Κόμματος Μαρία Κομνηνάκα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη «Φωνή της Ελλάδας».

Σημείωσε ότι η ημερομηνία των εκλογών δεν πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας των κινητοποιήσεων και των διεκδικήσεων του λαϊκού κινήματος, επισημαίνοντας ότι ο λαός και το κίνημά του δεν πρέπει να περιμένει κάποιο Μεσσία μετά τις εκλογές να του λύσει τα προβλήματα. Αντίθετα με ισχυρό ΚΚΕ πρέπει να βρεθεί απέναντι στην κυβέρνηση, με την όποια σύνθεση, που θα έχει αντιλαϊκό πρόγραμμα. 

Για την κηδεία του Γκλίξμπουργκ σχολίασε ότι η προβολή της ήταν αναντίστοιχη με τα αισθήματα του λαού που έστειλε τη μοναρχία στα σκουπίδια της ιστορίας. 

Ρωτήθηκε και για τη ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το φασιστικό κόμμα του Κασιδιάρη και τόνισε ότι οι ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία ενώ πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ αναμένει να δει το περιεχόμενο της ρύθμισης η οποία θα πρέπει ξεκάθαρα να αναφέρεται στα φασιστικά και ναζιστικά κόμματα και να μην ανοίγει επικίνδυνους δρόμους με την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων.

Μοιράσου το άρθρο!