Πολιτική

04/11/2015 - 18:14

Νέα απάντηση Κ. Αστυρακάκη σε TEDX_Lesvos και Ν. Κουρτζή

Ο Νίκος Κουρτζής είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ασχολείται με τα κοινά και θεωρείται πολιτικό πρόσωπο. Απευθύνθηκα στην απάντησή μου σε εκείνον διότι έκανε τις συνεννοήσεις για την οργάνωση και τα διαδικαστικά με τον Δήμαρχο και με  εμένα. Και ο Δήμαρχος και εγώ αγκαλιάσαμε την σημαντική αυτή εκδήλωση και παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Δεν είπαμε κανένα ψέμα στα αναγραφόμενά μου και δεν εμπλέξαμε πουθενά την εθελοντική ομάδα όπως έντεχνα προσπαθεί να γίνει τώρα με την επιστολή σας.

Πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης εξοπλισμού Δημοτικού Θεάτρου δεν έχει γίνει ποτέ ως σήμερα αφού ο Σύλλογος και ο φορέας που πραγματοποιεί δράσεις στο χώρο αυτονόητα χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό του Δημοτικού Θεάτρου. Η τεχνική κάλυψη που έγινε από τον εξαιρετικό, δοτικό άνθρωπο Αλέξανδρο Σπάθη (επανειλημμένα έχει βοηθήσει εθελοντικά σε δράσεις όπως το Aegean Doc) ήταν όντος μια αδυναμία του θεάτρου.

Θα περίμενα όμως να ακούσω ένα ευχαριστώ για τους ανθρώπους του θεάτρου (πενταμηνίτες όλοι) που υπερέβαλαν το ωράριό τους, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια, καθαριότητα και φύλαξη.

Η αναφορά μου σε άλλα μεγάλα θέματα όπως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα και το Μεταναστευτικό συνιστά πολιτική αντιπαράθεση και ο κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως και εκεί δεν εμπλέκεται καθόλου η εθελοντική ομάδα.

 

 

                                                                                                   Ο Αντιδήμαρχος

                                                                                            Πολιτισμού – Τουρισμού

                                                                                                        Δήμου Λέσβου

                                                                                        Κωνσταντίνος Αστυρακάκης

Μοιράσου το άρθρο!