Πολιτική

22/12/2012 - 10:14

Νέο «ναυάγιο» Δημήτρη Βουνάτσου

Νέο «ναυάγιο»  Δημήτρη Βουνάτσου

 

Λίγες μέρες μετά την καταψήφιση των αυξήσεων των ανταποδοτικών τελών η παράταξη του Δημήτρη Βουνάτσου και ο ίδιος προσωπικά δέχτηκαν το δεύτερο χτύπημα.
 
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για απευθείας ανάθεση του έργου «αποκατάσταση αγροτικού δικτύου στις πληγείσες περιοχές»  δεν πέρασε! 17 «ναι» και 21 «όχι». 
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου θεώρησε ότι μια τέτοια πρόταση δεν εξυπηρετεί τη διαφάνεια. 
Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την πρόταση του κ. Πατερέλλη για προκήρυξη του έργου με σύντμηση των ημερομηνιών (υπερίσχυσε η πρότασή του με διαφορά 6 ψήφων!)  Η παράταξη του Δημήτρη Βουνάτσου απείλησε ότι θα προσβάλει αυτή την απόφαση στα δικαστήρια…  
 
Υπενθυμίζουμε ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν κατεπείγουσα γιατί  "οι προκληθείσες ζημιές από την θεομηνία της 1/12/2012[στο μέσον της ελαιοκομικής περιόδου και λόγω εξάντλησης των δαπανών Πολ. Προστασίας] επιβάλλουν την άμεση αποκατάσταση του αγρ. δικτύου των Δημ.-Τοπ. Κοινοτήτων που πλήγησαν, με αποτέλεσμα οι αγρότες να διαμαρτύρονται έντονα, αφού είναι αποκομμένοι από τα ελαιοκτήματά τους."
 
 
Μετά τη διαγραφή των 4 δημοτικών συμβουλών ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί να διοικηθεί από μια  μειοψηφία που από πολλούς πλέον έχει χαρακτηριστεί «θλιβερή»!!!

Μοιράσου το άρθρο!