Πολιτική

21/05/2023 - 22:44

Νέος Βουλευτής Λέσβου ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης! Στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής η 3η έδρα

Το ΚΚΕ έχασε οριστικά την έδρα στην Λέσβο και το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής - αν και διεκδίκησε μέχρι την 2η θέση στο Νομό μας - τελικά τερμάτισε στην 3η θέση.

Η μάχη για την έδρα στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ήταν μεγάλη καθώς η υποψήφια Μαγδαληνή Τούφου είχε προβάδισμα σε όλη την ροή αποτελεσμάτων  από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά τελικά ο υποψήφιος Βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης κέρδισε τη μάχη του σταυρου.

Εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής

 

Σύντομα βιογραφικό:

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης γεννήθηκε το 1949 στον Πολιχνίτο της Λέσβου. Παιδί αγροτικής οικογένειας εργάστηκε από μικρός για να βοηθήσει την οικογένεια του και έβαλε υψηλούς στόχους για ένα καλύτερο μέλλον. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής κατάφερε να φύγει από το νησί και να σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά το τέλος των σπουδών του επέστρεψε στο τόπο του όπου και έχει κάνει μέχρι και σήμερα μια λαμπρή σταδιοδρομία ως οικογενειακός γιατρός.

Έχει ασχοληθεί με τα κοινά αρκετές φορές εκ των οποίων δυο τετραετίες ως δήμαρχος Πολιχνίτου και αρκετές ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Λέσβου.

Σήμερα ζει στον κόλπο Γέρας με την σύζυγό του Αίγλη, έχει ένα γιό τον Χάρη και δύο κόρες την Αγγελίνα και την Θεμελίνα και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον κήπο και τα ζώα που τόσο πολύ αγαπά.

 

----

   Διαβάστε εδώ για την εκλογή του Χαράλαμπου Αθανασίου από τη Ν.Δ. και  εδώ του Γιάννη Μπορυνού από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ 

Διαβάστε:

Εθνικές εκλογές 2023 - Live αποτελέσματα στο σύνολο της Επικράτειας - Ο χάρτης της Ελλάδας

Αποτελέσματα στο Νομό Λέσβου - Εθνικές Εκλογές 2023 - Πίνακες για κάθε Δήμο

Αποτελέσματα για κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Μυτιλήνης: Αγιάσος, Γέρα, Ευεργέτουλας,  Λ. Θερμής, Μυτιλήνη και Πλωμάρι

Αποτελέσματα για κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Δυτικής Λέσβου: Αγ. Παρασκευή - Ερεσσός - Καλλονή - Μήθυμνα - Μανταμάδος - Πέτρα - Πολιχνίτος

Σταυροδοσία στο Νομό Λέσβου - Live οι σταυροί υποψηφίων της Λέσβου για Ν.Δ. , ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Live οι σταυροί των υποψηφίων  για το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Aλλαγής  στη Λέσβο:

Μοιράσου το άρθρο!