Πολιτική

17/05/2019 - 16:40

Νέος κύκλος επισκέψεων σε όλα τα νησιά από τον Γιάννη Σπιλάνη

Η Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου συνέχισε τη περιοδεία της σε Παναγιούδα, Πάμφιλα, Αφάλωνα, Μόρια και  Θερμή, την Πέμπτη στη Λέσβο. Το ίδιο απόγευμα  μια άλλη ομάδα  υποψηφίων συμβούλων, βρέθηκε στο Σκαλοχώρι, τα Ανεμότια και τη Φίλια. 


Στόχος μας η άμεση επαφή με τον κόσμο,  ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί μάθει και να κρίνει μόνος του με ασφάλεια το πρόγραμμα του συνδυασμού. 


Η Συμπαράταξη Πολιτών από την πρώτη στιγμή παρουσιάζει επεξεργασμένες προτάσεις και σχέδια για το σύνολο των νησιών, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους που  ακόμα και σήμερα, λίγες μέρες προ των εκλογών, περιορίζονται σε ευχολόγια και διαπιστώσεις χρόνιων προβλημάτων.

Σπιλανης

Συνεχίζουμε λοιπόν με κάθετες εξειδικεύσεις για κάθε νησί ξεχωριστά και επιμένουμε να συζητάμε επί της ουσίας σε κάθε νησί, σε κάθε οικισμό στα νησιά μας, γι αυτό και ο επικεφαλής μας ξεκινά από αύριο μια ακόμα επίσκεψη σε Σάμο, Ικαρία και Χίο, αλλά και στα μικρά νησιά όπως στις Οινούσσες και Φούρνους.   Γιατί κάθε πολίτης έχει αξία για την Συμπαράσταση Πολιτών Βορείου Αιγαίου. 

Μοιράσου το άρθρο!