Πολιτική

15/03/2014 - 20:07

Νικόλας Κουρτζής: Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου

Τ

ο προεκλογικό κλίμα για το Δήμο Λέσβου αποκτά περισσότερο ενδιεφέρον με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του του Νικόλα Κουρτζή για το Δήμο Λέσβου. Η υποψηφιότητα του έχει τη στήριξη από τους τους πολίτες που συμμετέχουν στις κινήσεις «αΓΕΡΑ στη Κίνηση» και «Κοινή Λογική».
 
 
Η  "Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λέσβου" στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες,

 Είμαστε μια σύμπραξη πολιτών του Δήμου Λέσβου, που προέρχεται από δυο κινήσεις: την «αΓΕΡΑστη Κίνηση» και την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Λέσβου «Κοινή Λογική». Ενωθήκαμε διότι μας συνδέουν κοινές αρχές και το όραμα που έχουμε για το νησί μας. Έτσι, δημιουργήσαμε τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου», έναν συνδυασμό χωρίς κομματικές στηρίξεις, χρίσματα, πρακτικές και εξαρτήσεις.

Βασικός μας στόχος είναι μία πραγματικά ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα βασίζεται στον εποικοδομητικό διάλογο, δίχως αποκλεισμούς και με έμφαση στη δημιουργική συνεργασία πολιτών και φορέων, με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την ουσιαστική πρόοδο και την διαρκή ευημερία του ευλογημένου τόπου μας.

Πιστεύουμε ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να στοχεύει στη σύγχρονη διαχείριση και αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας και όχι στην άσκηση κομματικής πολιτικής.

Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, αρκεί να σχεδιάζει έξυπνα και να πράττει αποτελεσματικά, χωρίς περιττές δεσμεύσεις που την «κρατούν πίσω».

Πιστεύουμε στους ενεργούς πολίτες, στους δραστήριους και συμμέτοχους, που καθορίζουν αποφασιστικά, το μέλλον το δικό τους αλλά και του τόπου τους.

Πιστεύουμε στον ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό, στην εξωστρέφεια, στην υγιή επιχειρηματικότητα, στους θεσμούς, στις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου» και υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 είναι ο Νικόλαος Η. Κουρτζής.
 
Εντός των προσεχών ημερών, θα παρουσιάσουμε τους άξονες δράσης και την ολοκληρωμένη και αναλυτική πολιτική μας πρόταση, καλώντας τους πολίτες να καταθέσουν τις όποιες προτάσεις τους στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που πάντα επιδιώκουμε.


Σε τούτη την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με κινήσεις, ομάδες ή πολίτες της Λέσβου που συμφωνούν με το πλαίσιο των αρχών μας.

Ελάτε μαζί μας, για να συνδυάσουμε την γνώση με το όραμα και την εμπειρία με τον ενθουσιασμό.

Γίνετε συμμέτοχοι και όχι απλοί ψηφοφόροι.

Ενεργοί πολίτες… πάντα ενωμένοι… για την Λέσβο που αξίΖΟΥΜΕ!

Καλούμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας ή να έρθετε σε επαφή μαζί μας, να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:

Άρης Σπέρκος: 6985688538

Μαρία Τσουπή: 6946327675


Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί επίσημα  και οι υποψηφιότητες των:

Σπύρος Γαληνός

Στράτος Γεωργούλας

Νίκης Τσιριγώτη

 

 

Μοιράσου το άρθρο!