Πολιτική

30/05/2012 - 13:21

Νίκος Σηφουνάκης: καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να εκπροσωπηθεί η Δημοκρατική Παράταξη στο Κοινοβούλιο

mg class="aligncenter size-full wp-image-42961" title="epistoli-sifounakis" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2012/04/epistoli-sifounakis.jpg" alt="" width="351" height="245" />Ο  Υποψήφιος βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ προέβη στην ακόλουθη  δήλωση:

«Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας με την συμμετοχή των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών  του -  της Λέσβου και της  Λήμνου-  θα δώσει στις επερχόμενες εκλογές της 17ης  Ιουνίου τον αγώνα της αλήθειας για την πατρίδα.

Η κατάρτισή του έγινε δημοκρατικά και σύμφωνα με την πριν λίγες μέρες εκφρασθείσα βούληση του λαού στις εκλογές.

Χρειάσθηκαν λιγότερες από τριάντα μέρες από τις εκλογές της 6ης Μαΐου  για να κατανοήσει ο Λαός τις ανερμάτιστες και καθημερινά αλληλοαναιρούμενες καταστροφικές θέσεις πολιτικών δυνάμεων που επιζητούν με κάθε μέσον την ψήφο του Λαού.

Το ΠΑΣΟΚ μόνο του, με αυτοθυσία κατόρθωσε να διασώσει την χώρα από την άτακτη χρεωκοπία, σε μια Ευρώπη όπου οι συντηρητικές δυνάμεις κυριαρχούσαν.

Η χώρα μας,  χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγικές εξάρσεις, με την αλλαγή που ξεκίνησε ήδη από την Γαλλία,  θα μπορέσει να αλλάξει εκείνους τους όρους της δανειακής σύμβασης που θα δώσουν την δυνατότητα ν’ ανακτηθεί σταδιακά το χαμένο έδαφος και ν’ ανακουφισθεί ο λαός.

Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνισθεί και την επομένη των εκλογών θα είναι ο υπεύθυνος ρυθμιστής που δεν θα αφήσει  να κατρακυλήσει η χώρα στο τέλμα.

Καλώ τους δημοκρατικούς πολίτες των νησιών μας να προσέλθουν στις κάλπες και  να εκπροσωπηθεί η δημοκρατική παράταξη  στο Κοινοβούλιο,  που για λίγες ψήφους  έμεινε εκτός.

Συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα μαζί με τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ εκτελώντας το χρέος μας με συνέπεια και με την βεβαιότητα ότι ο λαός των νησιών μας αυτή την φορά με ψυχραιμία,  χωρίς θυμό θα προσέλθει στην ψηφοφορία, για την Ελλάδα της Ευρώπης , την Ελλάδα του Ευρώ.»

Μοιράσου το άρθρο!