Πολιτική

26/02/2020 - 22:38

ΝΟΔΕ Λέσβου : Καταδικάζουμε τη βία των ΜΑΤ αλλά... αγαπάμε την καρέκλα μας!

Κι ενώ εδώ και 48 ώρες η Λέσβος έχει κυριολεκτικά ματώσει και πνιγεί στα δακρυγόνα από τα ΜΑΤ των Μηταράκη - Μητσοτάκη, κι ενώ ο κόσμος μιλάει πλέον για χούντα ... στη ΝΟΔΕ Λέσβου βρήκαν το χρόνο σήμερα να συνεδριάσουν! Και τι αποφάσισαν; Να καταδικάσουν τη βία! Δηλαδή το αυτονόητο.

Επειδή όμως πάνω από όλα ο τόπος μας.. όπως λένε στην ανακοίνωση... αποφάσισαν να μείνουν στις θέσεις τους! Αγαπούν την κομματική καρέκλα! Εντάξει έγραψαν και μια "απειλή" στις ανακοίνωσή τους ότι αν χρειαστεί ΘΑ παραιτηθούν! 

Σε μια δύσκολη στιγμή για το νησί, αγαπητοί κύριοι της ΝΟΔΕ Λέσβου, αν ΑΓΑΠΑΣ το ΝΗΣΙ υποβάλει παραίτηση. Απλά και καθαρά!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

Η ΝΟΔΕ Λέσβου, μετά από τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της έλαβε την κάτωθι απόφαση, την οποία γνωστοποίησε προς τη Γραμματεία του Οργανωτικού του κόμματος

«Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει τη βία που επέδειξαν τα ΜΑΤ απέναντι στους συνδημότες μας. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αντί να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τη Λεσβιακή κοινωνία προβαίνοντας σε πράξεις και μέτρα για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους μετανάστες και χωρίς να εξαντλήσει κάθε τρόπο πειθούς για το σύνολο των προτεινόμενων από αυτήν μέτρων ανακούφισης των ήδη δοκιμαζόμενων από το μεταναστευτικό Λέσβιων, απεναντίας δημιούργησε συνθήκες τέτοιες που γιγάντωσαν τον λαϊκισμό και κατέστησε φανατικούς επικριτές της εκείνους που ευνόησαν με την πολιτική τους, τα τελευταία χρόνια, τη μετατροπή των νησιών μας σε αποθήκες ψυχών. Επειδή εμείς θέτουμε πάνω από την κομματική μας συνείδηση το συμφέρον των συνδημοτών μας και του τόπου, όπου ζούμε και εργαζόμαστε, κάνουμε έκκληση στον Πρόεδρο του Κόμματός μας, κ. Κ. Μητσοτάκη, να τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, άλλως υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από τη ΝΟΔΕ»

Μυτιλήνη, 26-02-2020 ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!