Πολιτική

21/11/2012 - 13:05

Ν.Σηφουνάκης για εξαγορά Olympic Air από Aegean Airlines: ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ υπεκφεύγει, ο κεντρικός σιωπά!

Ν.Σηφουνάκης για εξαγορά Olympic Air από Aegean Airlines: ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ υπεκφεύγει, ο κεντρικός σιωπά!

>«Απάντηση βουλευτή Ν. Λέσβου ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη, σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για την υπόθεση εξαγοράς της Olympic Air από την Aegean Airlines »

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με ανακοίνωσή του «εκπλήσσεται» από τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ενάντια στην προσπάθεια νομιμοποίησης ιδιωτικού μονοπωλίου στις αερομεταφορές.

Η έκπληξη όμως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για την ταμπακιέρα δεν λέει απολύτως τίποτα!

Εδώ και ενάμισι μήνα, οπότε και ανακοινώθηκε η πρόθεση εξαγοράς της Olympic Air από την Aegean Airlines, η αξιωματική αντιπολίτευση σιωπά.

Μολονότι γνωρίζει ότι το ιδιωτικό μονοπώλιο στις αερομεταφορές σημαίνει για τα νησιά περεταίρω μείωση δρομολογίων και αύξηση κομίστρων.

Το ΠΑΣΟΚ εναντιώθηκε σε αυτή τη μεθόδευση. Κατήγγειλε την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απαράδεκτη ολιγωρία και αναποτελεσματικότητά της τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστό ότι οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει σε επιμερισμό της εσωτερικής αγοράς και σε εναρμόνιση της τιμολογιακής πολιτικής.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε αυτά τα κρίσιμα υπεκφεύγει & επιτίθεται στον βουλευτή που καταγγέλλει...ενώ ο κεντρικός (ΣΥΡΙΖΑ) σιωπά!

 

Μοιράσου το άρθρο!