Πολιτική

30/09/2020 - 19:51

Ντροπή! Ψάχνουν χαφιέδες γιατρούς στη Λέσβο να καρφώσουν τους τραυματίες της Καράβας

Η ανακοίνωση - καταγγελία που κάνει σήμερα τη Τ.Ε. Λέσβου του ΚΚΕ πραγματικά σοκάρει! Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει ο δημοκρατικός πολίτης για μια τέτοια ενέργεια! Με δύο λόγια η Κυβέρνηση ζητάει από γιατρούς να καρφώσουν τους τραυματίες - αγωνιστές της Καράβας! Αλήθεια τα ΜΑΤ του Μηταράκη που ήρθαν στη Λέσβο και όσα έκαναν εκεί τι έχει να πει η Κυβέρνηση; Εκείνη η ΕΔΕ τι έγινε;

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ του ΚΚΕ

 

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ καταγγέλλει σε όλο το λεσβιακό λαό την κυβέρνηση της Ν.Δ. που παραμένει αμετανόητη αλλά και εκδικητική απέναντι στους κατοίκους του νησιού μας, που με την ηρωική τους στάση έδιωξαν τα ΜΑΤ – εισβολείς από το νησί τον περασμένο Φλεβάρη.

Ήδη ξεκινά από τις αρμόδιες αρχές «διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης» και καλεί τους γιατρούς από όλες τις υπηρεσίες υγείας του νησιού να «ενημερώσουν εάν το χρονικό διάστημα 25 -26-27 /02/2020 προσήλθαν πολίτες» στις δομές Υγείας «προκειμένου να προσφερθούν υπηρεσίες Υγείας συνέπεια τραυματισμού τους».

Καλούμε τους συλλόγους και τα σωματεία των υγειονομικών του νησιού μας να καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις άθλιες πρακτικές και να αρνηθούν να βάλουν πλάτη για την υλοποίησή τους.

Καλούμε όλους τους φορείς του νησιού, όλο το Λεσβιακό λαό να είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσει αγωνιστικά στις προσπάθειες ποινικοποίησης του αγώνα που έδωσε, με αυταπάρνηση και τελική νίκη απέναντι στην καταστολή και στις ΠΝΠ της κυβέρνησης, τον Φλεβάρη του 2020.

Μοιράσου το άρθρο!