Πολιτική

01/12/2019 - 06:55

Νυχτερινό τρέξιμο για την Χριστιάνα Καλογήρου

Σύνεδροι χθες βράδυ συμμετείχαν  στο νυχτερινό αγώνα δρόμου, στο τελείωμα της δεύτερης μέρας του 13ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στα Σπάτα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Ο νυχτερινός αγώνα δρόμου, με σύνθημα: «Κακοποίηση γυναικών: Μην την προσπεράσεις», έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Ο Πρωθυπουργός βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro.

Η κα Χριστάνα Καλογήρου -  Γενική Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής - αναφέρει: 

Είχα τη χαρά της συμμετοχής στον νυχτερινό αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας των εργασιών της 2ης ημέρας του συνεδρίου της ΝΔ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Περισσότεροι απο 300 συμμετέχοντες τερματίσαμε, δίνοντας το μήνυμα οτι δεν προσπερνάμε τα θέματα της καθημερινότητας.

Την εκκίνηση έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι "η Νέα Δημοκρατία πέρα από τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας".

Μοιράσου το άρθρο!