Πολιτική

10/01/2014 - 16:15

Ο Δήμαρχος Λέσβου στην Αγιάσο

Τ

ην βασιλόπιτα της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία των Αντιδημάρχων, Προκόπη Γυμνάγου, Δημήτρη Μουτζούρη, Ηλία Κουνιαρέλλη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου, Προκόπη Τσαμπλάκου, Τοπικών Συμβούλων και των εργαζομένων στη Δημοτική Κοινότητα.
Ο κ. Βουνάτσος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για μια δημιουργική χρονιά και τους ευχαρίστησε για την επικοδομητική συνεργασία. Απεύθυνε ενωτικό μήνυμα δράσης, για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και την ανάπτυξη της περιοχής, προς όφελος πάντα των δημοτών και του τόπου, με έμφαση στα δυσεπίλυτα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα μας γενικότερα.
Το πρωί ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδήμαρχους, Δημήτρη Μουτζούρη και Ηλία Κουνιαρέλλη, παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του 3ου Σταθμού Αναφοράς, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης Ιακώβου και του Αντιπεριφερειάρχη, Ηρακλή Βερβέρη.
Ο Δήμαρχος, παρουσία του Διοικητή του 3ου Σταθμού Αναφοράς, Σμηναγού, Ιωάννη Μπρούφα και του Υποδιοικητή του 3ου Σταθμού Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, Σμηναγού Παναγιώτη Χατζηπαρασκευά, ευχήθηκε καλή χρονιά και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα, τονίζοντας την ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα τους, ενώ οι Διοικητές και τα στελέχη των δυο μονάδων, ευχαρίστησαν για ακόμη μια φορά τον Δήμαρχο για την καλή και στενή συνεργασία.


 

Μοιράσου το άρθρο!