Πολιτική

26/08/2014 - 20:17

Ο Δήμαρχος Λέσβου στο Βιολογικό Καθαρισμό Σιγρίου

style="text-align: justify;"> 
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σιγρίου, Παύλο Τσίκνα και τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας «ΜΙΝΑΒΡΑ Α.Ε.» Βασίλη Λαμπρινίδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Σιγρίου, ο οποίος έχει αποπερατωθεί και βρίσκεται σε πλήρη δοκιμαστική λειτουργία.
Ως γνωστόν, το έργο αυτό αποτελεί το τελευταίο μέρος του όλου έργου των Βιολογικών Καθαρισμών της Δημοτικής Ενότητας Ερεσού – Αντίσσης, προϋπολογισμού 25 εκατ. Ευρώ, που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Συνοχής και Εθνικούς Πόρους, και το οποίο σώθηκε την τελευταία στιγμή από την παρούσα Δημοτική Αρχή, κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών επίλυσης τεχνικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων του παρελθόντος. 
Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Βουνάτσος, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με μεγάλη περιβαλλοντική και κοινωνική ωφελιμότητα, που εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Σιγρίου, το οποίο αποτελεί, ως πασίγνωστον, σημαντικό τουριστικό κέντρο του νησιού μας με διεθνή ακτινοβολία, αφού εκεί βρίσκεται το περίφημο Απολιθωμένο Δάσος και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Τέλος, ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και τον εργολάβο για την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου και την αρτιότητά του. 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!