|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σιγρίου, Παύλο Τσίκνα και τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας «ΜΙΝΑΒΡΑ Α.Ε.» Βασίλη Λαμπρινίδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Σιγρίου, ο οποίος έχει αποπερατωθεί και βρίσκεται σε πλήρη δοκιμαστική λειτουργία.
Ως γνωστόν, το έργο αυτό αποτελεί το τελευταίο μέρος του όλου έργου των Βιολογικών Καθαρισμών της Δημοτικής Ενότητας Ερεσού – Αντίσσης, προϋπολογισμού 25 εκατ. Ευρώ, που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Συνοχής και Εθνικούς Πόρους, και το οποίο σώθηκε την τελευταία στιγμή από την παρούσα Δημοτική Αρχή, κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών επίλυσης τεχνικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων του παρελθόντος.
Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Βουνάτσος, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με μεγάλη περιβαλλοντική και κοινωνική ωφελιμότητα, που εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Σιγρίου, το οποίο αποτελεί, ως πασίγνωστον, σημαντικό τουριστικό κέντρο του νησιού μας με διεθνή ακτινοβολία, αφού εκεί βρίσκεται το περίφημο Απολιθωμένο Δάσος και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Τέλος, ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και τον εργολάβο για την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου και την αρτιότητά του.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
ΝΙΚΗ: Εγκληματική επιλογή να βάλουν τον στρατό απέναντι από τους κατοίκους της Λέσβου για τον αφθώδη πυρετό
Ανακοίνωση από τη ΝΙΚΗ: Η κυβέρνηση, αφού απέτυχε παταγωδώς να αναχαιτίσει τον αφθώδη πυρετό στα...
|
Χριστόφας: Νέα παιδική χαρά στην καρδιά της Μυτιλήνης – Ξεκίνησε η μεγάλη ανακατασκευή στην Αγία Ειρήνη
Επίσκεψη στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς...
|
Μυτιλήνη: Νέες ασφαλτοστρώσεις σε Συνοικισμό και Ακαδημία – Πού συνεχίζονται τα έργα
Ολοκληρώθηκε η Ζαλόγγου στον Συνοικισμό και ξεκίνησε η Γεωργίου Μούρα στην Ακαδημία. Το πρόγραμμα...
|
Κουτσούμπας για Λέσβο: «Leopard για απολυμάνσεις και καταδρομείς στα κοπάδια;»
Σφοδρή επίθεση Κουτσούμπα στην κυβέρνηση για τον αφθώδη στη Λέσβο και την τροπολογία που δίνει τον...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις