Πολιτική

17/08/2012 - 13:46

Ο Δήμος Λέσβου δεν λέει ΟΛΗ την αλήθεια... Κρίμα!!!

Ο Δήμος Λέσβου δεν λέει ΟΛΗ την αλήθεια... Κρίμα!!! Lesvosnews

yle="text-align: justify; ">Χθες το απόγευμα 16/08/2012 είχαμε την κλασική φωτιά στην παράνομη χωματερή του Πολιχνίτου. Κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε τουλάχιστον μια φωτιά. Η χωματερή θεωρητικά έχει κλείσει αλλά... όλο και λειτουργεί. Η είδηση δεν είναι η φωτιά....

Η είδηση είναι το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λέσβου! Σ' αυτό το Δελτίο Τύπου δεν υπάρχει πουθενά η λέξη χωματερή!Ένα Δελτίο Τύπου που μιλάει γενικά και αόριστα για μια φωτιά στο Πολιχνίτο σε αγροτική περιοχή!!!  Είναι ένα Δελτίο Τύπου που θα μείνει στην ιστορία ως γρανάζι αποτυχημένου μηχανισμού προπαγάνδας. 

Ο Δήμαρχος Λέσβου που παραβρέθηκε στη φωτιά προφανώς δεν είδε την παράνομη χωματερή... δεν έχει καμία ευθύνη ο ίδιος... και δεν αναφέρει τίποτα για όλα αυτά.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

 

Στον τόπο της πυρκαγιάς, που ξέσπασε την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012, το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Πολιχνίτου, μετέβη ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, όπου ήδη είχε σπεύσει ο Αντιδήμαρχος Αγιάσου – Πλωμαρίου, Γιώργος Βουνάτσος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου, Περικλής Καρακλάς και Τοπικού Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Αντιπύραρχο Νικόλαο Μπαμπάκο για την πορεία της κατάσβεσης και έδωσε οδηγίες στους Αντιδημάρχους, Γιάννη Βατό & Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Ειδικό Συνεργάτη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Μουτζούρη για την άμεση μετακίνηση των δημοτικών οχημάτων και χωματουργικών μηχανημάτων και τη συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Φλώρο, για την ολοκλήρωση των προσπαθειών κατάσβεσης της πυρκαγιάς.  

Ο κ. Βουνάτσος συνεχάρη τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, τους πιλότους της 359 ΜΑΕΔΥ, τους εθελοντές πυροσβέστες και την τοπική Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειές τους, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η οριστική κατάσβεση της πυρκαγιάς σήμερα το πρωί.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!