Πολιτική

03/09/2012 - 15:04

Ο Δήμος Λέσβου στη 2η Γιορτή Εθελοντισμού στο Ίππειος

Ο Δήμος Λέσβου στη 2η Γιορτή Εθελοντισμού στο Ίππειος

Το Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», συμμετείχε με την Πρόεδρο, Αναστασία Αντωνέλλη και ομάδα εθελοντών, στην 2η Γιορτή Εθελοντισμού και Κοινωνικής προσφοράς που διοργανώθηκε στο Ίππειος, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε έντυπο υλικό για τις δράσεις του Οργανισμού που στηρίζονται στον εθελοντισμό, στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου - δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς  και υλικό ενημέρωσης και προφύλαξης για το AIDS και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, σε πλήθος συνδημοτών μας. Υπήρχε, επίσης, η δυνατότητα εγγραφής των συνδημοτών μας στο Μητρώο Ανασφαλίστων, μέτρησης αρτηριακής πίεσης και σακχάρου από την νοσηλεύτρια του Ιατροκοινωνικού  Κέντρου. 
Επίσης η κ. Αντωνέλλη, παρουσία  του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, είχε την δυνατότητα να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτα Κανάκη και να εξετάσει την δυνατότητα συνεργασίας και βοήθειας του Οργανισμού, για μια σειρά προληπτικών ελέγχων και δράσεων. Ο κ. Κανάκης τάχθηκε αλληλέγγυος  στις προτάσεις – αιτήματα της Προέδρου και δεσμεύτηκε να τις υποβάλει άμεσα προς έγκριση.  

Μοιράσου το άρθρο!