Πολιτική

14/05/2020 - 08:19

O Δήμος Μυτιλήνης απαντά για τη «ζούγκλα» - Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στα χωριά

 Σε ό,τι αφορά τη «ζούγκλα» στα χωριά Κάτω Τρίτος και Μυχού που επικαλείται με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση», έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

Οι «καταγγελίες» που έχει δεχθεί εδώ και καιρό η εν λόγω δημοτική παράταξη δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την πραγματικότητα. Το συνεργείο που είχε επωμιστεί το έργο ολοκλήρωσε σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, τις εργασίες του, παραδίδοντας στους κατοίκους ένα χωριό καθαρό. Φυσικά, τα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλό θα ήταν να είχαν ενημερωθεί είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω των «καταγγελλόντων» για τις εργασίες που πραγματοποιούνταν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.

Ενημερωτικά και για να προλάβουμε τυχόν νέες καταγγελίες, ήδη έχουν καθαριστεί τα χωριά Ίππειος, Συκούντα, Λάμπου Μύλοι, Κεραμειά, Αγιάσος, καθώς και η Γέρα. Τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού και στα Πηγαδάκια, ενώ μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε όλα τα χωριά. Όλα τα παραπάνω, με τα γνωστά προβλήματα υποστελέχωσης του Δήμου Μυτιλήνης και με τους εργάτες να υπερβάλλουν εαυτούς σε πολλές περιπτώσεις.

Καλό, λοιπόν, θα ήταν μελλοντικά η Λαϊκή Συσπείρωση να ελέγχει τις όποιες καταγγελίες και όχι να στοχεύει απλά στη φτηνή δημιουργία εντυπώσεων.

 

Μοιράσου το άρθρο!