Πολιτική

29/11/2022 - 11:37

O Γ. Στρατηγέλλης και πάλι Προέδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λέσβου

m

Την Δευτέρα 28/11/2022 με ανακοίνωση της η ΟΝΝΕΔ ανακύρηξε τους Προέδρους και τους υποψήφιους Προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών. Στην οργάνωση της Λέσβου επανεκλέγεται Πρόεδρος ο Γεώργιος Στρατηγέλλης.

Σε ανακοίνωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει:

«Σήμερα το απόγευμα αναρτήθηκε στο επίσημο ιστότοπο της ΟΝΝΕΔ η Ανακοίνωση Ανακήρυξης Προέδρων & Υποψηφίων Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ όπου εκλέγομαι για 2η συνεχή θητεία ως Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Λέσβου.
Ξεκινώντας από το μεγάλο σχολείο την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνη και παίρνοντας όλα τα εχέγγυα ώστε να εξελιχθώ και να διατελέσω Γραμματέας πόλης το 2017 μέχρι και την σημερινή 2η εκλογή μου ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου ανασύρω στην μνήμη μου πολλές όμορφες στιγμές, εκλογικές διαδικασίες, γενικές συνελεύσεις, συνέδρια και αναμνήσεις.

Απ' όλα αυτά ίσως το πιο σημαντικό που μένει, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που χτίζεις με αυτούς που συνεργάζεσαι. Με τις νέες και τους νέους που έχεις τις ιδέες ανησυχίες και προβληματισμούς αλλά και που προσπαθείς ωστε να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα ζητήματα συνολικά.
Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους και ευχαριστώ θερμά είναι ο Γραμματέας Αγροτικών φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Συντονιστής Διατομεακού Οργάνου ΝΔ Κώστας Τσιαγκλιώτης, ο Γρηγόρης, η Φλωρα, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, η Ευδοκία, ο Δημήτρης, ο Βαγγέλης, ο Προκοπης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Τα μέλη της προηγούμενης Νομαρχιακης αλλά και όσες και όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας για μια μεγάλη ΟΝΝΕΔ Λέσβου που απαριθμεί εκατοντάδες μέλη.

Οι ιδιότητες απο μόνες τους δεν φέρνουν αποτέλεσμα. αποτέλεσμα φέρνουν οι ομάδες. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε στον δρόμο που μάθαμε. Το δρομο της διάδοσης προς πάσα κατεύθυνση των φιλελεύθερων ιδεών και των αρχών της Νέας Δημοκρατίας.  
Ξεκινάμε την νέα τριετία εν όψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών που διακυβεύεται η συνέχεια της πρόοδου της χώρας έναντι του ενδεχόμενου της παλινδρόμησης στον αναχρονισμό.

Ακόμα πιο δυνατοί δίπλα στο Πρόεδρο μας Ορφέα Γεωργίου,  
ακόμα πιο μαζικοί δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη πιο σίγουροι δίπλα σε κάθε νέα και νέο Έλληνα πολίτη!
»

Μοιράσου το άρθρο!