Πολιτική

22/05/2019 - 15:22

Ο Γιώργος Πάλλης στηρίζει "Δημοκρατική Μυτιλήνη"

Με δήλωση του σήμερα ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης κάνει γνωστό ότι στις εκλογές Στις εκλογές της 26ης Μαΐου για το Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνη, στηρίζει και ψηφίζει τη «Δημοκρατική Μυτιλήνη».

Όπως σημειώνει «η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» είναι μια υπερκομματική δημοκρατική και προοδευτική παράταξη με εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, κατάλληλο και έτοιμο να αναλάβει τη διαχείριση των θεμάτων της πόλης μας.


Οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» αντιλαμβάνονται πλήρως τον κρίσιμο ρόλο του συμβουλίου της κοινότητας Μυτιλήνης, στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη αλλά και στη συμβολή του στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του μέλλοντός της. Γνωρίζουν τα προβλήματα και την καθημερινότητα της πόλης μας και έχουν πολιτική άποψη, όραμα και συγκεκριμένη θέση για τις προοπτικές της. 
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» διαθέτουν πολιτικό πολιτισμό, ώστε να είναι αποτελεσματική και επιτυχής η απαιτούμενη συνεργασία στο δημοκρατικό πλαίσιο εφαρμογής της απλής αναλογικής. 
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοκρατικής Μυτιλήνης είναι πρόσωπα που εμπιστεύομαι»

 

-----

 

Το κτήριο της ΑΤΕ στην οδό Βουρνάζων "στέγη" της Κοινότητας Μυτιλήνης

 

Το κτήριο διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρουσιάζοντας στους εργαζομένους του ιδρύματος το πρόγραμμα της παράταξης των πολιτών της Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη», επισκέφθηκαν σήμερα υποψήφιοι της παράταξης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Χθες η περιοδεία και η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης, περιλάμβανε τις πολυπληθείς γειτονιές της Χρυσομαλούσας, του γηπέδου και του Ναυτικού Ομίλου.

Ας σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χώρου για την πόλη και τους πολίτες. Μια στέγη δηλαδή για την Κοινότητα που σήμερα «υπολειτουργεί» σε ένα διαμέρισμα στη Χρυσομαλούσα!
Η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» προτείνει τη μετατροπή του κτιρίου της ΑΤΕ στην οδό Βουρνάζων. σε πολύκεντρο της πόλης. 
Το πολύκεντρο θα περιλαμβάνει:
-Διοικητικό Κέντρο Δημοτικής Κοινότητας 
-Κέντρο Εξυπηρέτησης και Ενημέρωσης του Πολίτη  
Ας σημειωθεί ότι το ιστορικό αυτό κτήριο αντάξιο της ιστορίας της Μυτιλήνης είναι ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς και σήμερα στεγάζει κάποιες υπολειτουργούσες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Η κατασκευή του νέου κτηρίου της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου σε συνδυασμό με τη συνεννόηση με τις Πρυτανικές αρχές με τις οποίες η κοινότητα σήμερα έχει μηδενική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση η Μυτιλήνη να αποκτήσει τη δική της «σπίτι».   
 

Μοιράσου το άρθρο!