Πολιτική

16/09/2015 - 17:19

Ο Χ. Αθανασίου στον οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου

Ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, επισκέφθηκε το σύγχρονο έργο του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου, το πρώτο τμήμα του οποίου ασφαλτοστρώνεται.

Ο δρόμος συνεχίζεται με δαπάνη της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ παρόλο που δεν πληρώνεται από την αρχή του έτους λόγω της αφαίρεσης των κονδυλίων του τομεακού ΕΣΠΑ σε όλα τα μεγάλα έργα από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. 

Παρόλα αυτά η εταιρεία μετά από παρέμβαση του κ. Αθανασίου αποφάσισε να συνεχίσει τις εργασίες με δικές της δαπάνες για να μην κλείσει το εργοτάξιο στη Λέσβο και τεθούν σε αργία και άλλοι εργαζόμενοι.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγωνίστηκε γι΄ αυτό το έργο πνοής της Λέσβου και ότι μετά τις εκλογές θα δρομολογηθούν από την νέα κυβέρνηση και τα άλλα μεγάλα έργα στο νησί, δηλ. το λιμάνι Σιγρίου και ο δρόμος Καλλονής – Πέτρας, που είχαν ήδη προγραμματιστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά για δημοπράτηση μέσω ΕΣΠΑ το οποίο από την αρχή του έτους βρίσκεται σε αδράνεια. Τα έργα αυτά, πράγματι, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Μοιράσου το άρθρο!