Πολιτική

09/04/2019 - 10:20

Ο Μιχάλης Μαμάκος για το έργο της Αεροπόρου Γιανναρέλη

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Μυτιλήνης για το έργο που ακόμη δεν έγινε και έχει προκαλέσεις τόσες συζητήσεις...

Το έργο της Αεροπόρου Γιανναρέλη είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται για λαϊκισμό και το κυριότερο για προεκλογικές φανφάρες.

Η θέση του Συνδυασμού μας είναι μία και ξεκάθαρη. Το έργο θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα και αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να μας απασχολήσει. Από κει και πέρα θα πρέπει σαφέστατα να ενισχύσουμε οικονομικά όλες τις παρακείμενες επιχειρήσεις  οι οποίες και θα υποστούν  οικονομική ζημιά, δίνοντας τους οικονομικά κίνητρα.  

Ταυτόχρονα θα πρέπει να διασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση του έργου για αυτό πρόταση μας  είναι να μπουν ρήτρες και συγκεκριμένες ημερομηνίες παράδοσης του. 

Επιπλέον θα πρέπει ο Δήμος να προβεί σε μια κυκλοφοριακή μελέτη έτσι που να εξασφαλίζεται η ορθόδοξη λειτουργία συνολικά της περιοχής και του έργου και  να υπάρξει η λιγότερη δυνατή «ζημιά» και «απομόνωση» της περιοχής. Όλα αυτά θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι των συζητήσεων και με νηφαλιότητα αλλά κυρίως ευθύνη, να προχωρήσουμε συντεταγμένα στην υλοποίηση του έργου, μακριά από λαϊκισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, με γνώμονα το καλό των κατοίκων και των επιχειρήσεων αλλά και συνολικά της περιοχής

Μοιράσου το άρθρο!