Πολιτική

20/10/2010 - 16:18

O Παντελής Πατερέλλης για τα προβλήματα της βροχής

Με καταρρακτώδη βροχή, αλλά με επιτυχία και ανταπόκριση των δημοτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18.10.10) η περιοδεία του υποψήφιου Δήμαρχου Παντελή Πατερέλλη και των συνεργατών του στα χωριά Πάμφιλα και Μόρια.

Ιδιαίτερα στη Μόρια ο κ. Πατερέλλης είχε την ευκαιρία να περπατήσει το χωριό και να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησε η συνεχής βροχόπτωση. Συνομίλησε με πολλούς δημότες, κυρίως με αυτούς που επλήγησαν απ την ανεπαρκή λειτουργία του κατασκευαζόμενου δικτύου της αποχέτευσης και τους διαβεβαίωσε ότι επειδή γνωρίζει καλά το θέμα, δεν πρόκειται να παραληφθεί το έργο απ τον Δήμο αν οι εργολάβοι δεν αποκαταστήσουν τις κακοτεχνίες που δημιουργούν τα προβλήματα. Ζήτησε ακόμη την κατανόηση των πολιτών, ωσότου το δύσκολο πράγματι κατασκευαστικά έργο του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης να λειτουργήσει στο σύνολό του προς όφελος του περιβάλλοντος του χωριού και των δημοτών, το συντομότερο δυνατό.

Χθές (19.10.10) ο κ. Πατερέλλης και οι συνεργάτες τους στο συνδυασμό «Λέσβος, δημιουργική πορεία» επισκέφθηκαν τον Σκουτάρο, συζήτησαν με τους δημότες, ενημερώθηκαν για τα κύρια προβλήματα του χωριού και συναποφάσισαν τις προτεραιότητες σε έργα και δράσεις για την καινούργια Δημοτική αρχή.

 

Μοιράσου το άρθρο!