|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Στην πρεμιέρα της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στους χώρους του Ελαιοτριβείου – Μουσείου «Βρανά» στον Παπάδο της Γέρας παρευρέθη χθες ο βουλευτής και μέλος της πολιτιστικής Εταιρείας Αρχιπέλαγος κ. Ν. Σηφουνάκης.
Η παράσταση, που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του «Παγγεραγωτικού» Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας σε σκηνοθεσία Θεοφάνη Τάκου, θα δοθεί για τρεις ακόμη ημέρες στον υπαίθριο αμφιθεατρικό θεατράκι στη βόρεια πλευρά της μεγάλης αυλής του Ελαιοτριβείου – Μουσείου «Βρανά», το οποίο σταθερά στηρίζει και φιλοξενεί αφιλοκερδώς στους χώρους του ανάλογες εκδηλώσεις πολιτισμού και πρωτοβουλίες τοπικών φορέων.
Ο κ. Σηφουνάκης, μετά το τέλος της παράστασης, αφού συνεχάρη τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας και τον σκηνοθέτη κ. Τσάκο, καθώς και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας κ. Ζορμπά, δήλωσε:
«Θαυμάσαμε σήμερα μια εξαιρετική παράσταση σ’ έναν ιδανικό χώρο και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας, που κατάφεραν με τρόπο δηκτικό - όπως άλλωστε αρμόζει στην Αριστοφανική πολιτική κωμωδία – να παραλληλίσουν το θεατρικό κείμενο με τις σημερινές πολιτικοκοινωνικές συνθήκες που όλοι διαβιώνουμε.
H πολιτιστική Εταιρεία Αρχιπέλαγος και το Ελαιοτριβείο – Μουσείο «Βρανά» είναι πάντοτε ανοιχτοί και δίπλα στην τοπική κοινωνία, σε κάθε είδους δημιουργική πρωτοβουλία που προάγει τον πολιτισμό μας και αναδεικνύει το ταλέντο ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο μας, τη Λέσβο. Ο πρόεδρος του Μουσείου και της πολιτιστικής εταιρείας σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, με εξουσιοδότησε να μεταφέρω τον χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια τους προς όλους στους συντελεστές της παράστασης, που για πρώτη φορά μετά το 2004 για ανυπέρβλητους λόγους δεν μπόρεσε να είναι παρών».
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Κομνηνάκα για ναυάγιο στη Χίο: «Οι νησιώτες δεν θα συνηθίσουν την κανονικότητα των νεκρών στις ακτές»
Οι νησιώτες δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την κανονικότητα να ξεβράζονται στις ακτές νεκροί ή...
|
Σε εξέλιξη η κατασκευή 27 παιδικών χαρών στον Δήμο Δυτικής Λέσβου – Ξεκίνησαν οι πρώτες σε πέντε χωριά
Ξεκίνησε και προχωράει με πολύ γοργούς ρυθμούς το μεγάλο έργο κατασκευής 27 παιδικών χαρών στο Δήμο...
|
1 εκατ. ευρώ για δρόμους σε Μυτιλήνη και Πλωμάρι – Υπογράφηκε η σύμβαση για μαζικές ασφαλτοστρώσεις
Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Παναγιώτη Χριστόφα και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας...
|
Νέες διαβάσεις πεζών έξω από δύο νηπιαγωγεία της Μυτιλήνης μετά από αιτήματα γονέων
Δύο νέες διαβάσεις πεζών δημιουργούνται έξω από το 11ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης, έπειτα από...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις