Πολιτική

23/04/2019 - 06:48

Ο Στρατής Κύτελης συναντήθηκε με τις παραγωγικές τάξεις

«Να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον» ζήτησαν οι παραγωγικοί φορείς του τόπου στη συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη και Υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το διάστημα αυτό o Στρατής Κύτελης, όπου ανταλλάσσει σκέψεις, ακούει προτάσεις θεμελιώνοντας ειλικρινείς σχέσεις με τους φορείς του τόπου, σε μια πορεία που θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου Μυτιλήνης.

Προτάσεις που μπορούν στη βάση της συνεννόησης, της συναίνεσης και της ενότητας να υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή. Πόσο μάλλον από έναν κλάδο που θεωρείται η βάση του παραγωγικού ιστού της τοπικής μας κοινωνίας που έχει πληγεί από μια σειρά γεγονότων. Γεγονότα που αφορούν είτε γενικότερα την κατάσταση της χώρας μας είτε τοπικά προβλήματα που αντί να επιλύονται υπό το πρίσμα συνεχούς διαλόγου, οξύνονται.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε για μια ακόμα φορά πως οι επαφές αυτές είναι μόνο η απαρχή μιας συνεχούς συνεργασίας με τους εκπροσώπους όλων των παραγωγικών φορέων. Γιατί ο σκοπός μας είναι κοινός.

Και όπως τόνισε ο Στρατής Κύτελης «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον τόπο. Η επιχειρηματικότητα θα έχει αποφασιστικό λόγο και ρόλο σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική εποχή».

Και αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από έναν συνεχή διάλογο με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Λέσβου. Στο τέλος της συνάντησης παραδόθηκε στον Στρατή Κύτελη σχετικό υπόμνημα, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου Ευάγγελο Μυρσινιά και από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτη Παπαρίσβα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι Παναγιώτης Καρίπης , Παρακευάς Φραντζέσκος και Χρήστος Καρίπης

Μοιράσου το άρθρο!