Πολιτική

12/05/2014 - 16:35

Ο Στράτος Γεωργούλας σε Αγιάσο, Πολιχνίτο, Άντισσα, Ερεσό και Μεσότοπο

Τ

ην Αγιάσο, Πολυχνίτο, Άντισσα, Ερεσό και Μεσότοπο περιόδευσε τις προηγούμενες ημέρες ο Στράτος Γεωργούλας μαζί με στελέχη του «Άλλου Δρόμου». Ο κ. Γεωργούλας πραγματοποίησε ομιλίες σε όλα τα παραπάνω χωριά παρουσιάζοντας συγχρόνως και τους τοπικούς υποψηφίους.

Ο κ. Γεωργούλας στις τοποθετήσεις του επεσήμανε πως «Σήμερα λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές, οι επιλογές μας είναι πιο καθαρές παρά ποτέ. Είμαστε εμείς και οι άλλοι. Μπροστά, λοιπόν, στη κάλπη, στο κλειστό παραβάν θα πρέπει να απαντήσουμε και να πάρουμε την ευθύνη της πράξης μας:

Θέλουμε ένα δήμο, με δημοτική αρχή που θα συνεχίσει την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών στο δήμο - άλλωστε χρωστούν σε αυτούς που τους βοηθάνε -, θα απολύουν κόσμο, θα κλείνουν υπηρεσίες, θα επιτρέπουν πλειστηριασμούς σπιτιών μας λόγω χρεών, θα κόβουν το ρεύμα και το νερό, αν δεν έχουμε να πληρώσουμε, θα ψηφίζουν για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της ΔΕΥΑΛ, όπως έκαναν οι σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι που θα τους βρείτε υποψήφιους στα άλλα ψηφοδέλτια, θα αδιαφορούν για τους αγροτικούς δρόμους και την αγροτική παραγωγή, θα πουλήσουν τις παραλίες, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας, όλη τη δημοτική περιουσία στους δανειστές;

Ή θέλουμε μια δημοτική αρχή που εκφράζει τον κόσμο που αγωνίζεται, που προέρχεται από τον κόσμο που αγωνίζεται. Μπροστά στη διεκδίκηση να μην κλείσει καμιά δημόσια υπηρεσία, καμιά απόλυση ή διαθεσιμότητα, στην υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και παιδείας. Θέλουμε δήμαρχο και δημοτική αρχή που αδιαφόρησαν για την καθαριότητα του τόπου, δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, που δεν ενδιαφέρονται για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα, που έδωσαν την ανακύκλωση στους ιδιώτες ή μια δημοτική αρχή που δεσμεύεται πως η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανακύκλωση πρέπει να γίνει με την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού, του εξοπλισμού και των διαθέσιμων πόρων με πλήρη δημόσιο χαρακτήρα και χωρίς καμία αύξηση των δημοτικών τελών.»

 

Μοιράσου το άρθρο!