Πολιτική

24/02/2014 - 19:33

Οι δραστηριότητες του Δημάρχου Λέσβου το Σαββατοκύριακο

style="text-align: justify;"> 
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, παρακολούθησε την ημερίδα με θέμα: «Η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας του ατόμου σε περιόδους κρίσης. Μια σύγχρονη πρόκληση για τα κέντρα πρόληψης», που οργάνωσε με επιτυχία το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΠΝΟΗ».
 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος συνεχάρη τους διοργανωτές και τον κ. Ιωάννη Νέστορα, Ψυχίατρο, Καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Δρ. Νευροφυσιολογίας Πανεπιστημίου McGill, Ψυχοθεραπευτή, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πνοής», για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί, προς το οποίο και προσέφερε μια σειρά βιβλίων εκ των διαθεσίμων του Δήμου, για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Κέντρου.
 
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, το πρωί, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μουτζούρη, παρέστη στον εορτασμό της επετείου των εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου, στην Παγανή, ενώ αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., Σωτήρη Μαρινάτο, παραβρέθηκε στην Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μόριας. 
 
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, όσο και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, για την πολύπλευρη δραστηριότητά τους.
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!