Πολιτική

27/12/2021 - 21:31

Οι εργασίες ξεκίνησαν. Το 2023 το Ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο. Επίσκεψη Κύτελη -Τζιμή (φωτο)

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων Στρατή Τζιμή επισκέφθηκαν στα Θέρμα Μυτιλήνης το χώρο που θα κατασκευαστεί το Κολυμβητήριο Μυτιλήνης. Οι εργασίες ξεκίνησαν και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023.

Το Ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο θα διαθέτει δύο κολυμβητικές δεξαμενές (κύρια και παιδική), κερκίδες χωρητικότητας 798 θεατών, κυλικείο, χώρο εκδηλώσεων και στάθμευσης, χώρους υγιεινής (WC) για το κοινό και για ΑΜΕΑ, διοικητικής υποστήριξης αλλά και χώρους εξυπηρέτησης των αθλούμενων, των προπονητών και διαιτητών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή για την αθλητιώσα νεολαία. Η ανακαίνιση του υφιστάμενου Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης, η μετατροπή γηπέδων μπάσκετ σε κλειστούς χώρους, ο σχεδιασμός δύο ακόμα νεόκτιστων Κλειστών Γυμναστηρίων, η αλλαγή του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, η βελτίωση γηπέδων σε χωριά του Δήμου είναι μερικά από τα έργα που με πίστη, επιμονή και υπομονή σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή.

Μοιράσου το άρθρο!