Πολιτική

09/06/2023 - 16:39

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.

Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής. 

 

Στις συζητήσεις τους εξήγησαν στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους μικρούς επαγγελματίες γιατί είναι ανάγκη στις εκλογές στις 25 Ιούνη να ψηφίσουν ξανά όσοι ψήφισαν ΚΚΕ και ότι αυτοί που ήταν διστακτικοί στις 21 Μάη τώρα είναι η ώρα να κάνουν το βήμα ώστε και το ποσοστό του  Κόμματος να ανέβει και άλλο αλλά και να επανεκλεγεί Κομμουνιστής βουλευτής στο νησί μας.   

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, των αγροτών, των μικρών επαγγελματιών με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα, όπως έκανε μέχρι τώρα μέσα στη βουλή αλλά και να είναι  στο πλευρό τους μπροστάρης στους αγώνες τους για μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια.

Γιατί μπορούμε να σώσουμε τη λαϊκή κατοικία και τους μικρούς επαγγελματίες από τα funds και τα «κοράκια», που ετοιμάζουν νέες εξώσεις αξιοποιώντας τους νόμους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί στο δίλημμα «ή οι ζωές μας ή τα κέρδη τους» επιλέγουμε τις ζωές μας.

d
 

Γιατί κόντρα στη μιζέρια και το «τίποτα δεν γίνεται» αναδεικνύει τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας στη δουλειά, στη μόρφωση, στην Υγεία, στον ελεύθερο χρόνο, στον Πολιτισμό, στην προστασία της ζωής του λαού και του περιβάλλοντος.

Γιατί έχει μέτωπο στον φασισμό και το θερμοκήπιό του, το σύστημα της εκμετάλλευσης. Δεν δίνει συγχωροχάρτια ντροπής στους ναζί, όπως κάνουν άλλα κόμματα.

Γιατί στη σημερινή βαρβαρότητα υπάρχει διέξοδος για τα συμφέροντα του λαού, στη σύγκρουση και την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου συστήματος.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής με ΚΚΕ δυνατό!

 Ο λαός όμως έχει ανάγκη από 100% λαϊκής μαχητικής αντιπολίτευσης, γι' αυτό χρειάζεται πιο δυνατό ΚΚΕ!

Μοιράσου το άρθρο!