Πολιτική

25/09/2023 - 20:37

Οικισμούς της περιοχής του Πλωμαρίου και της Μυτιλήνης επισκέφτηκε ο Παναγιώτης Χριστόφας

Το Νεοχώρι, το Αμπελικό και το Ακράσι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά την παρουσία τους εκεί συζήτησαν με τους κατοίκους για τα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους, που αποτελεί μια από τις πιο απομακρυσμένες στον Δήμο Μυτιλήνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον κ. Χριστόφα, περιόδευσε στην Βαρειά και στους Ταξιάρχες στο Καγιάνι. Κατά την επίσκεψή τους εκεί, συνομίλησαν με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαρειάς, αλλά και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών, για τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και τις δυσκολίες διευθέτησής τους.

Τέλος, ο κ. Χριστόφας ξεναγήθηκε στο χωριό των Ταξιαρχών, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι σημαντικά ζητήματα καθημερινότητας, όπως οι ελλείψεις σε χώρους στάθμευσης, τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο εντός οικισμού, η ανάγκη κατασκευής παιδικής χαράς κ.α.

Μοιράσου το άρθρο!