Πολιτική

16/01/2014 - 20:27

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΟΝΝΕΔ για τα λιμάνια

Τ

ην  Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00, η ΟΝΝΕΔ Λέσβου διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Το Σύστημα Λιμένων της νήσου Λέσβου. Η πρόταση ανάπλασης της προκυμαίας Μυτιλήνης», με εισηγητές τους:
Καθ. Κων/νο Ι. Μουτζούρη, πρ. Πρύτανη Ε.Μ.Π., Γ.Γ. Λιμένων και Δ/ντή του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων Ε.Μ.Π.
Αλίκη – Άννα Στρατηγίου, Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π.
Καθ. Μιχαήλ Καρύδη, Καθηγητή Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Δ/ντής της ομάδας του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων Ε.Μ.Π., Καθ. Κ. Ι. Μουτζούρης, μας παρουσίασε τα αποτελέσματα από την πρόσφατη καταγραφή του Εργαστηρίου Λιμενικών του Συστήματος Λιμένων νήσου Λέσβου, παράλληλα με τις προτάσεις και τις προοπτικές Λεσβιακών λιμένων για το 2014.

Ο Καθ. Επιστημών της Θάλασσας, Μιχαήλ Καρύδης ανέδειξε  τα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργούνται από τα λιμάνια και επικεντρώθηκε  στην περίπτωση της Λιμενικής Ζώνης του λιμανιού της Μυτιλήνης.

Η ημερίδα διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Λέσβιον» με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου από νέους επιστήμονες, αλλά και απλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών συμμετείχε στην εκδήλωση.
Για την ΟΝΝΕΔ Λέσβου καλωσόρισμα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της , Αγουρόγιαννης Παναγιώτης, την σχετική πρόταση για την ανάπλαση της πρότεινε ο Δημήτρης Τρίχος , υπεύθυνος Υποδομών ΟΝΝΕΔ Λέσβου και τη συζήτηση διεύθυνε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Καρασαρίνης Ανδρέας

Μοιράσου το άρθρο!