Πολιτική

18/05/2019 - 15:48

Ομιλία Γ. Συκά στην Καλλονή -Περιοδεία στην Αγία Παρασκευή

Αύριο, Κυριακή, 19 Μάη και ώρα 8 το απόγευμα η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δυτικής Λέσβου καλεί σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Συκάς και θα χαιρετίσει η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Λέσβου, καθώς στις 15/5 ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν τον Λαφιώνα και τη Στύψη. Οι τιμές των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και η κατάσταση του οδικού δικτύου αποτέλεσαν τα κύρια ζητήματα συζήτησης  προϊόντων. Επισημάνθηκε από μεριάς του συνδυασμού μας ποιες πολιτικές ευθύνονται για αυτή τη κατάσταση, ποια κόμματα, αλλά και οι ευθύνες των προηγούμενων δημοτικών αρχών.


Εχθές, στις 17/5 συνεχίστηκαν οι περιοδείες σε Αρίσβη, Αγία Παρασκευή και Νάπη, όπου λόγω του χαρακτήρα των χωριών τα κτηνοτροφικά θέματα είχαν δεσπόζουσα θέση στη συζήτηση. Πέρα από το να αναδείξουμε ποιοι φταίνε, συζητώντας με τους δημότες επισημαίνουμε πως μπορεί μία δημοτική αρχή να βοηθήσει καθοριστικά σε αυτά τα ζητήματα με τη συντήρηση του αγροτικού δικτύου, την επαναλειτουργία των δημοτικών σφαγείων, την ενημέρωση των αγροκτηνοτρόφων από κατάλληλο καταρτισμένο προσωπικό (γεωπόνους, κτηνίατρους κ.α.) που μπορεί ο δήμος να έχει προβλέψει κ.α.
 

Μοιράσου το άρθρο!