Πολιτική

08/06/2023 - 12:21

«Οργώνει» τη Λέσβο η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σε κάθε γωνιά της Λέσβου βρίσκονται τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο νησί, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου, συνομιλώντας με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα του τόπου τους αλλά και για τις προτάσεις της παράταξης.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μέλη της Επιτροπής με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΝΕ του κόμματος στη Λέσβο, κ. Γιώργο Μήλιο, βρέθηκαν στον Πολιχνίτο, την Σκάλα Πολιχνίτου και τη Νυφίδα, ενώ την Τετάρτη 7 Ιουνίου περιόδευσαν στην Αγιάσο και τον Ασώματο.

H περιοδεία των μελών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Λέσβου του κόμματος θα συνεχιστούν, με στόχο να καλύψουν κατά το δυνατό όλο το νησί, να ακούσουν τους κατοίκους τους, να συζητήσουν για το πρόγραμμα της παράταξης και να μεταφέρουν το μήνυμα της συμμετοχής στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές και της στήριξης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος, ώστε να «σφραγιστεί» η εκλογή Βουλευτή από τη δημοκρατική παράταξη από τον νομό μας στην επόμενη Βουλή.

Σημειώνεται, επίσης, πως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου ο Γραμματέας της ΝΕ Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο στην Πλατεία Σαπφούς, δίπλα από το Παλαιό Λιμεναρχείο, καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του Λιμενικού Ηλία Καζάκου που εκτελέστηκε από τους Ναζί στις 5 Ιουνίου του 1944

Μοιράσου το άρθρο!